Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILLOW – “curious/furious” (feat. Travis Barker)

© Dana Trippe

Velen kennen WILLOW als ‘dochter van’ natuurlijk, maar de 21-jarige zangeres begon haar fameuze carrière als actrice naast haar vader. In 2010 bracht ze voor het eerst een nummer uit, namelijk de hit “Whip My Hair”, die hoog scoorde voor zo’n jong iemand. In 2017 bracht ze haar album The 1st uit, waarop de single “Warm Honey” staat. In 2019 en 2020 volgden er nog twee albums, waarvan eentje in samenwerking met Tyler Cole. Het was in 2021 dat we de eerste samenwerking tussen WILLOW en drummer Travis Barker zagen en daarna verschenen er nog een aantal. Deze keer werkt ze ook weer samen met de bekende drummer op haar nieuwe single “curious/furious”.

“curious/furious” heeft twee gemoedstoestanden, zoals de titel ook doet vermoeden. Aan de ene kant is er een soulful deel waar WILLOW haar stem gebruikt op een zweverige manier, wat resulteert in een rustig deel. Dat kalme stuk gaat dan over in een opbouw en een iets harder gedeelte waar de gitaren, drums en stem intenser gebruikt worden. Het curious en furious onderdeel zijn dus duidelijk hoorbaar en de afwisseling is ook aangenaam en zorgt voor toffe wendingen. WILLOW mag zeker nog meer zingen op de manier zoals ze hier doet, want het wordt gesmaakt!

<COPINGMECHANISM> verschijnt op 23 september.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

153 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILLOW - "alone"

Afgelopen jaar was de term ‘nepobaby’ een hot topic: kinderen van bekende mensen die het enkel kunnen maken vanwege hun ouders, en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single blink-182 - "FELL IN LOVE"

Het illustere blink-182, bestaande uit Mark Hoppus, Travis Barker en de onvermoeibare Tom DeLonge, is momenteel bezig aan een Europese tournee en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single blink-182 - "DANCE WITH ME"

Wie herinnert zich de videoclips van “All the Small Things” en “What’s My Age Again” van blink-182 niet? In wat wordt aangekondigd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.