Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mura Masa – “e-motions” (feat. Erika de Casier)

© CPU – Jan Van Hecke

Er was een tijd waarin Mura Masa een veelbelovend opkomend talent was, maar tegenwoordig speelt de Britse dj, producer en multi-instrumentalist al een tijdje mee op het hoogste niveau. Nadat hij weliswaar verdwaald leek te raken in de krochten der commercialiteit, lijkt de man nu toch terug het juiste pad te hebben gevonden. De bevestiging verschijnt volgende week, want dan brengt hij met demon time zijn vijfde langspeler uit. Voor die plaat wist Mura Masa een opvallend interessante lijst features te verzamelen. Zo kregen we met onder andere PinkPantheress, Shygirl en Pa Salieu al heel wat fris talent voorgeschoteld. Vandaag is het Erika de Casier die dat lijstje mag vervoegen op “e-motions”.

Met iets minder dan drie minuten op de klok trakteert Mura Masa ons op datgene waar hij zo goed in is: een ietwat dromerige productie met daarop de zeemzoete stem van een veelbelovende zangeres. In de refreinen trekt hij je dan naar de dansvloer, met in dit geval de ‘da-da, da-da’ als lokmiddel. Het interessante aan “e-motions” is dat er in het nummer duidelijk momenten zijn waarop het geheel ontploft, maar dat dat muzikaal eigenlijk helemaal niet hoorbaar is. Op vlak van sfeer blijft de single dus voortdurend binnen dezelfde lijntjes zweven, maar toch is het op het ene moment een pak dansbaarder dan op het andere. Een heel interessante en vooral sterke track dus van Mura Masa en Erika de Casier, die doet uitkijken naar de rest van de plaat.

demon time verschijnt op 16 september.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek onze Spotify.

1695 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Gretel Hänlyn - "Wiggy"

Soms komen er opkomende artiesten voorbij waarvan je weet dat hun toekomst ontzettend rooskleurig zal zijn. Een van die muzikanten is Gretel…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
AlbumsRecensies

Shygirl - Nymph (★★★★): Ingetogen popprovocateur

In de alternatieve popwereld wordt er al lang uitgekeken naar het debuutalbum van de Zuid-Londense Blane Muise. Onder haar moniker Shygirl laat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.