Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single HANNI – “See Through”

© Michelle Pitiris

De Australische popwereld doet het de laatste jaren uitstekend en brengt heel wat leuke talenten naar voren. Een van hen is HANNI, een vrolijke zangeres met een liefde voor dromerige popnummers. In haar thuisland scoorde ze onder andere met “Talking to Myself in the Mirror” en “Golden Eyes” al bescheiden hitjes en dat succes lijkt ook steeds meer naar de andere kant van de wereld te geraken. Vandaag laten we je kennismaken met de jonge zangeres en haar gloednieuwe single “See Through”.

Zoals heel wat popartiesten haalt HANNI voor deze single inspiratie uit de liefde. Met het nummer wilt ze ongezonde relaties achterwege laten en enkel mensen toelaten die van haar houden zoals ze is. Een vrolijke synth-sound en haar fijne stem zorgen ervoor dat je op “See Through” niet zult kunnen stilzitten en de nodige serotineboost krijgt. HANNI mag dan wel van de andere kant van de wereld zijn, we zijn er zeker van dat ook hier heel wat mensen met haar muziek zullen verbinden.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1664 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Splashh – “See Through”

Met “See Through” levert Splashh de derde single van hun langverwachte album Waiting A Lifetime dat op 14 april uitkomt. Eerder gaf…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.