Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Native Sun – “There’s Revolution”

© Pond Creative

Native Sun is niet meteen de grootste naam, maar maakt wel muziek die heel bekend in de oren klinkt. De band uit New York weet zeer goed hoe ze de rocksound uit de jaren negentig en de nillies moeten vastleggen in hun muziek. Dat de groep maar uit drie leden bestaat, zal sommige mensen verbazen, want het drietal beschikt over een heuse wall of sound. De Colombiaans-Amerikaanse frontman Danny Gomez is daar voornamelijk verantwoordelijk voor.

“There’s Revolution” opent met een repetitief ritme op de drums, waarna de gitaar exact hetzelfde ritme meespeelt. Soms is het muzikaal wat simpel en minder uitdagend, maar soms is minder juist meer. Gelukkig is dat ook het geval bij deze single. De stem van Gomez tilt het nummer met zijn rauwheid naar een hoger niveau. Hij klinkt zo’n beetje als een crossover van Liam Gallagher en Miles Kane en dat kan natuurlijk niet slecht zijn. Dat daarbij ook nog eens stevige gitaren zijn, zorgt ervoor dat “There’s Revolution” gewoon een zeer goede single is. Er zit potentieel in de muziek van Native Sun.

Facebook / Instagram / Twitter / Soundcloud

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

448 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Native Sun - "Too Late"

Native Sun is een band uit New York waar de zang en de gitaar het werk zijn van Danny Gomez. Justin Barry…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van “Den Beir” (19 oktober – 25 oktober)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.