Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single OSKI – “One More Day”

Het krioelt van sterke Belgische popnieuwkomers, die stilaan ook de radio helemaal weten over te nemen. De Antwerpse OSKI tekende bij Sony en bracht daarbij eerder dit jaar zijn eerste ep My Apologies for Falling in Love uit, waar onder andere de radiohits “Falling” en “Honest” op te vinden zijn. Ook op TikTok doet zijn muziek de ronde en een internationale doorbraak lijkt nabij. Na een zomerpauze krijgen we nu op de valreep voor het begin van het nieuwe schooljaar alvast een nieuwe single die je niet al te snel uit je hoofd zult krijgen.

OSKI heeft verschillende idolen, maar naast Tyler, the Creator is hij vooral ook aangedaan door rockgroepen als Foo Fighters of The Offspring. Dat horen we ook in het nieuwe “One More Day”, waarbij hij resoluut voor stevige poprock gaat. Zijn geheime wapen is ook deze keer de productie, die hij wederom zelf in elkaar stak en waarbij hij vooral de nadruk legt op het refrein. De post-breakup emoties komen daarin sterk naar voren met krachtige uithalen en een heerlijke korrel in zijn stem. “One More Day” zal niet alleen tienerharten sneller laten slaan, maar onze peperkoekenhartje heeft hij ook veroverd.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1665 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alfie Templeman - "One More Day" (feat. April)

Er lijkt geen stoppen meer aan Alfie Templeman. De jonge Brit – maar écht jong, 18 jaar nog maar – brengt muziek…
LiveRecensies

Sound Track: Selectieronde 21/09 @ CC De Mol (Lier)

De tweede selectieavond voor de provincie Antwerpen vond plaats in CC De Mol in Lier. Om 20u bestond het publiek traditiegewijs nog voornamelijk…
Nieuwe singles

Voorbeschouwing Sound Track - Selectierondes 21/09

Sound Track is het veelbesproken nieuwe muziekconcours waarvoor enorm veel handen in elkaar geslagen werden. Uit een ontplofte mailbox vol inzendingen werden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.