Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single OSKI – “Insecure”

De eerste stenen legde hij tijdens zijn The Voice Kids-deelname in 2015, maar intussen is zijn weg als professionele artiest geplaveid. OSKI, die van zijn moeder Tine Embrechts de naam Luis Oscar Santos kreeg, bracht vier jaar geleden zijn eerste singles uit en tekende in 2021 bij Sony Music. Onder dat label bracht hij de ep My Apologies For Falling In Love uit, met onder andere “Falling” op de tracklist. Zowel de productie als de zang van zijn muziek neemt hij voor zich, wat bijvoorbeeld goed te horen valt op zijn samenwerking met Laura Tesoro, “These Nights“.

“Insecure” is de eerste single van OSKI’s tweede ep en gaat over een toxische relatie in het verleden. De zanger heeft het over een lief dat niet naar hem omkeek en dat hem wijsmaakte dat hij altijd het probleem was. ‘In the end, I’m always wrong’ zingt hij onzeker. Instant krijgen we The Chainsmokers-vibes: qua zang, maar vooral op vlak van productie heeft “Insecure” veel raakpunten met de sound van het Amerikaanse duo. De toegankelijke en makkelijk te verstane tekst maken er een radiovriendelijke song van, die opnieuw een andere kant van de zanger-producer laat zien. Onzeker over zijn relaties kan hij dan wel zijn; over zijn muzikale capaciteiten moet OSKI dat allerminst.

OSKI’s nieuwe ep verschijnt in mei.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Depeche Mode @ Sportpaleis: Meesterlijk met een grote M

Het was gisteren een stralende dag, maar in plaats van te genieten van een zonnig terrasje verkozen zo’n twintigduizend mensen toch om…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Teenage Joans - "Superglue"

Teenage Joans is een Australisch indierockduo opgericht in 2018 bestaande uit zangeres en drumster Tahlia Borg en zangeres-gitarist Cahli Blakers. Ze ontmoetten…
LiveRecensies

MEAU @ De Roma: Huiskamerconcert XXL

Waarom zou je het moeilijk maken als het ook makkelijk kan? Onder dat motto koos de Nederlandse singer-songwriter Meau Hewitt in 2020…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.