Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Trophie – “Destroyer”

Ondanks dat rapmuziek de hyperpopplaylisten stilaan lijken over te nemen, zijn er nog steeds heel wat échte hyperpopartiesten die onder de radar blijven. Eentje daarvan is de Australische Trophie, die we eerder al prezen omwille van haar imaginaire muzikale wereld waarin ze voor buitenaardse geluiden gaat en toch ook pop trouw blijft. Trophie behoort tot de generatie artiesten die niet alleen haar eigen nummers schrijft, maar ook de productie voor haar rekening neemt. Het wordt dan ook tijd dat iedereen kennis maakt met haar talent en deze opkomende artiest een kans geeft.

Op het spannende “Destroyer” kiest Trophie weer voluit voor de grote contrasten. Enerzijds heb je haar zachte stemgeluid, dat dan anderzijds weer tegenover dystopische elektronische geluiden staat die je naar een andere planeet meenemen. Volgens Trophie zelf was dit één van haar moeilijkste nummers om te maken en was het creatieproces slepend, maar het resultaat mag er absoluut zijn. Achter elk hoekje schuilt weer een kleine wending die je gebannen laat luisteren naar “Destroyer”. Het nummer uitbrengen was voor de zangeres verlossend, maar is voor ons vooral weer een monument binnen haar discografie.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1664 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single HYRA - "Seventh Heaven"

Veel mensen associëren vooral PC Music en Charli XCX aan hyperpop, maar er zijn nog heel wat leuke artiesten die binnen het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Trophie - "Chemical"

De Australische Trophie is eigenlijk een klassiek getrainde zangeres en pianiste, maar veel hoor je daar niet van in haar futuristische hyperpop….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Trophie - "Angel Wings" (feat. EDWARD(我))

Haal je afstofdoekjes maar boven, want we hebben een nieuwe trofee voor in onze prijzenkast. De Australische hyperpopster Trophie mag dan nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.