Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joya Mooi & Elijah Waters – “Did Enough”

De Amsterdamse Joya Mooi behoort al langer tot de nieuwe garde aan opkomende artiesten die onze noorderburen nauw in de gaten houden en ook wij volgen het parcours van de charismatische zangeres al een tijdje. Haar innemende nummers schommelen tussen r&b en soul, waardoor ze ook internationaal al heel wat aandacht trok en haar populariteit in stijgende lijn blijft groeien. Voor haar nieuwe single werkte ze samen met haar goede vriend Elijah Waters, die eveneens tot de nieuwe lichting van Amsterdamse artiesten behoort en een gelijkaardig parcours aflegt.

“Did Enough” is een nieuwe sound voor Mooi, die zo voor een atypische productie kiest die haar eveneens goed uit de verf laat komen. De strofes vloeien op een wonderbaarlijke wijze over in de refreinen en geven daarbij de ruimte om je verbeelding helemaal zijn eigen pad te laten kiezen. In het laatste deel vervoegt Elijah Waters het nummer, waardoor er nog eens een nieuwe dynamiek aan het nummer wordt toegevoegd en “Did Enough” nog eens openbreekt. Op geen enkel moment weet deze moderne r&b-parel te vervelen en dat toont wederom dat alle lofzangen over Joya Mooi en Elijah Waters steeds meer dan terecht waren. Een intrigerend nummer.

Joya Mooi speelt in september een show in Den Haag en Leiden.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify. 

1569 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joya Mooi - "Most Frail"

De Nederlands-Zuid-Afrikaanse Joya Mooi kennen we ondertussen als een beloftevolle artieste die haar eigen mix maakt van neosoul, r&b en dromerige popklanken….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joya Mooi - "My Favourite"

Soms moet je voor nieuw muzikaal talent helemaal niet ver kijken. In Amsterdam bijvoorbeeld loopt de getalenteerde Joya Mooi rond. De Nederlands-Zuid-Afrikaanse…
FeaturesNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van "Den Beir" (14 juni - 20 juni)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.