Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Demi Lovato – “29”

© Brandon Bowen

Makkelijk kon je de voorbije jaren niet noemen voor Demi Lovato. Net na het uitbrengen van het intieme “Sober” kreeg de wereld het schokkende nieuws te horen over een overdosis. Hierna bleef het een tijdje stil rond de Amerikaanse popster tot ze haar verhaal deed op Dancing With The Devil… The Art of Starting Over. Muzikaal had die weinig vernieuwends te bieden, maar hun woorden klonken als een noodkreet. Het lijkt wel alsof Demi nu volledig komaf wil maken met hun verleden, want met vorige singles “SKIN OF MY TEETH” en “SUBSTANCE” leek het pop-rockgehalte de lucht in te schieten.

Op “29” laat Demi ons in het diepste van haar ziel kijken. Ook al weten we ondertussen dat Lovato geen blad voor de mond houdt, getuigt deze single toch van enorm veel lef. Vanuit een soort opgekropte woede beschrijft ze haar relatie op jonge leeftijd met de twaalf jaar oudere acteur Wilder Valderrama in wie ze een vaderfiguur zocht. Het liet haar gebroken achter wat duidelijk te horen is aan haar uitgesproken stemgeluid. Met scheurende gitaren op de achtergrond verkent hun stem alle hoogtes en laagtes wat ons al snel doet meebrullen. De evolutie die ze doormaakte klinkt als thuiskomen met toch een verbazingwekkend kantje. Na het loslaten van deze degelijke single wordt onze nieuwsgierigheid naar hun aankomende album duidelijk nog meer geprikkeld.

Op vrijdag 19 augustus brengt Demi Lovato hun gloednieuwe HOLY FVCK uit.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Demi Lovato - HOLY FVCK (★★★½): Afrekening met het verleden

Vele artiesten komen en gaan, maar Demi Lovato is er toch wel eentje waar je altijd van blijft horen. Net zoals collega’s…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Demi Lovato - "Skin of My Teeth"

Nu corona geen wederkerend begrip meer is, we de mondkapjes achterwege kunnen laten en de festivalzomer er weer uit begint te zien…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single All Time Low - "PMA" (feat. Pale Waves)

Sinds het uitbrengen van hun achtste album vorig jaar, lijkt het wel of All Time Low hun muzikale identiteit van de jaren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.