Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Demi Lovato – “29”

© Brandon Bowen

Makkelijk kon je de voorbije jaren niet noemen voor Demi Lovato. Net na het uitbrengen van het intieme “Sober” kreeg de wereld het schokkende nieuws te horen over een overdosis. Hierna bleef het een tijdje stil rond de Amerikaanse popster tot ze haar verhaal deed op Dancing With The Devil… The Art of Starting Over. Muzikaal had die weinig vernieuwends te bieden, maar hun woorden klonken als een noodkreet. Het lijkt wel alsof Demi nu volledig komaf wil maken met hun verleden, want met vorige singles “SKIN OF MY TEETH” en “SUBSTANCE” leek het pop-rockgehalte de lucht in te schieten.

Op “29” laat Demi ons in het diepste van haar ziel kijken. Ook al weten we ondertussen dat Lovato geen blad voor de mond houdt, getuigt deze single toch van enorm veel lef. Vanuit een soort opgekropte woede beschrijft ze haar relatie op jonge leeftijd met de twaalf jaar oudere acteur Wilder Valderrama in wie ze een vaderfiguur zocht. Het liet haar gebroken achter wat duidelijk te horen is aan haar uitgesproken stemgeluid. Met scheurende gitaren op de achtergrond verkent hun stem alle hoogtes en laagtes wat ons al snel doet meebrullen. De evolutie die ze doormaakte klinkt als thuiskomen met toch een verbazingwekkend kantje. Na het loslaten van deze degelijke single wordt onze nieuwsgierigheid naar hun aankomende album duidelijk nog meer geprikkeld.

Op vrijdag 19 augustus brengt Demi Lovato hun gloednieuwe HOLY FVCK uit.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sam Fischer – I Love You, Please Don’t Hate Me (★★★½): Mengelmoes van melodieën

Sam Fischer is een Australische poprocksinger-songwriter en muzikant die in 2014 afstudeerde aan het Berklee College of Music in Boston. Al van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Demi Lovato - "Still Alive"

Nog niemand is de Amerikaanse singer-songwriter en acteur Demi Lovato vergeten. Tot nu toe bracht ze al acht studioalbums, twee videoalbums en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello - "Unity"

De Amerikaanse dj en producer Marshmello liet zich de afgelopen jaren verleiden door samenwerkingen met popsterren en grote namen in de rapwereld….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.