Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Demi Lovato – “Skin of My Teeth”

Nu corona geen wederkerend begrip meer is, we de mondkapjes achterwege kunnen laten en de festivalzomer er weer uit begint te zien zoals ooit tevoren, verschijnt popster Demi Lovato ook weer terug op de scène. Ook voor die heeft de voorbije jaren veel teweeg gebracht. Hun laatste album Dancing with the Devil… the Art of Starting Over was voor die een manier om afscheid te nemen van hun woelige drank-en drugsverleden waar de artiest mee te kampen kreeg. Hoewel Demi Lovato nooit echt verdween, lijkt het alsof deze nieuwe single een soort comeback is waarmee die een frisse start aan ons wil voorschotelen.

Waar we tijdens Dancing with the Devil… the Art of Starting Over nog een popartiest aan het werk hoorden, krijgen we bij “Skin of My Teeth” weer de pop-rock Demi aan ons voorgesteld. De artiest keert terug naar de invloeden van diens eerst albums, waarbij scheurende gitaren de basisingrediënten waren. Voor vroege fans van Demi Lovato zal dit nummer wellicht een beetje als nostalgie aanvoelen. Ook deze keer spreekt die zich in het nieuwe nummer uit over de dieptepunten in hun leven en prijst die zich gelukkig dat die nog voet op deze aarde kan zetten. Het is een catchy nummer dat lang blijft hangen en best op een album van Yungblud of Paramore zou kunnen staan. We zijn fan van de ommekeer die de artiest maakt en hopen dat die bij deze de lijn verder zet in het album dat er in augustus aankomt.

Wie Demi Lovato live aan het werk wil zien zal zich helaas naar Amerika moeten verplaatsen. Voorlopig staat er enkel een Amerikaanse Tour gepland. 19 augustus verschijnt hun nieuwe album Holy Fvck.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sam Fischer – I Love You, Please Don’t Hate Me (★★★½): Mengelmoes van melodieën

Sam Fischer is een Australische poprocksinger-songwriter en muzikant die in 2014 afstudeerde aan het Berklee College of Music in Boston. Al van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Demi Lovato - "Still Alive"

Nog niemand is de Amerikaanse singer-songwriter en acteur Demi Lovato vergeten. Tot nu toe bracht ze al acht studioalbums, twee videoalbums en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello - "Unity"

De Amerikaanse dj en producer Marshmello liet zich de afgelopen jaren verleiden door samenwerkingen met popsterren en grote namen in de rapwereld….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.