Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Supershy – “Change” (feat. Wayne Snow) & “Take My Time” (feat. Vula)

© CPU – Ymke Dirikx

Begin april kregen we de eer om kennis te maken met Supershy, al was de man achter dat alias geen onbekende. Tom Misch kenden we al van zijn heerlijk groovy nummers, maar hij heeft ook een voorliefde voor elektronische muziek die hij aan de wereld kenbaar wou maken onder het alter ego Supershy. Hieruit volgden enkele maanden geleden “Happy Music” en “Something On My Mind”, waar hij zijn gekende funky baslijntjes mixte met een frisse discobeat en zo twee extreem aanstekelijke dansnummers op ons afvuurde.

Vandaag wordt aan die eerste twee nummers een tweede tweeluik gekoppeld in de vorm van “Change” en “Take My Time”. Deze keer werkte Tom niet op zijn eentje aan de nummers, want op “Change” horen we de stem van Wayne Snow, terwijl Vula “Take My Time” komt opleuken. Hoewel Supershy’s eerste nummers eerder de discovibes naar boven brachten, krijgen we op “Change” eerder frisse house te horen. Droge drums worden opgeleukt met knallende bassen, terwijl de soulvolle stem van Wayne Snow wat extra diepgang toevoegt aan het geheel.

Ook op “Take My Time” krijgen we een housebeat voorgeschoteld, al gaat deze de meer funky toer op. Terwijl Vula’s stem doorheen het nummer geloopt wordt, bouwt het nummer op naar z’n climax, waar de funky baslijntjes worden bovengehaald en het geheel zo voor een heerlijk warm dansfeest zorgt. Zowel “Change” als “Take My Time” passen perfect bij de hoge temperaturen van de laatste dagen en kunnen dus onmogelijk ontbreken in je barbecue-afspeellijst.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 4): En op het einde wint de groove

Het is een cliché, maar de laatste dag van een festival is altijd wat lastiger. Zeker op Pukkelpop waar we 260 artiesten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Djo - "Change"

In 2019 wist Djo enorme indruk te maken op ons en muziekliefhebbers wereldwijd met zijn debuutalbum Twenty Twenty, dat vol stond met groovy…
AlbumsRecensies

ML - Changé (★★★½): Zachte oorwurmen

Hoewel dezer dagen vooral zonnestralen op onze huid branden, leert de realiteit ons ook dat we onze gezondheid serieus moeten nemen. Marie-Flore…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.