Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cornelia Murr – “All Souls”

© Julia Brokaw

De Britse Cornelia Murr mag dan ondertussen wel in de Verenigde Staten wonen, volgende maand keert ze terug naar haar geboorteland om met haar muziek van concertzaaltje tot concertzaaltje rond te reizen. In 2018 bracht ze een eerste langspeler uit waarin haar engelenstem een glansrol kreeg, en sindsdien kregen de fans niet veel nieuw materiaal te horen. Vorig jaar was er gelukkig “Hang Yr Hat” en nu brengt de muzikante haar eerste zelfgeproducte lied uit.

Soms voelt muziek aan als een stukje natuur. Denk maar aan bepaalde nummers van Agnes Obel of “All Souls”, de nieuwe single van Cornelia Murr. Het voelt breekbaar en zacht aan, waardoor je bijna zin krijgt om het lied te knuffelen en de zachte pels te voelen. De rustige muziek en zachte zang brengen een intiem sfeertje met zich mee, waardoor je haast de indruk krijgt dat je gezellig met Cornelia Murr in een klein kamertje zit en ze het liedje zo live voor je brengt. “All Souls” is er eentje om je ziel in kalmte en op kleine schaal, doch merkbaar te verwarmen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1199 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Cornelia Murr – Corridor (★★★): Het had wat meer mogen zijn

Toen de Britse singer-songwriter Cornelia Murr in 2018 haar debuutplaat Lake Tear of the Clouds uitbracht, slaagde ze er niet meteen in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.