Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maisie Peters – “Blonde”

© CPU – Larissa Zenner

Er wordt al eens gezegd dat mensen met blonde haren dom zijn, maar daar gaan wij geen uitspraken over doen. Wat we wel gaan verkondigen in dit artikel, is dat blondines er zeker ook in slagen om muziek te maken en Maisie Peters is er daar eentje van. Oké, de Britse is nog niet lang lang blond, maar de kleine levensverandering inspireerde haar wel tot het schrijven van “Blonde”. Het is haar eerste nieuwe single sinds “Cate’s Brother” en sindsdien stond de artieste twee keer in een uitverkocht Koning Boudewijnstadium. Fans werden er getrakteerd op liedjes van haar debuutalbum en de afterparty werd verzorgd door niemand minder dan Ed Sheeran.

Net als op die vorige single zijn de poppunk invloeden ook op “Blonde” niet ver weg. Een opvallende gitaar maakt het liedje net iets ruiger, maar echt losbreken in een rocklied doet de single jammer genoeg niet. Het blijft zo misschien een beetje te braaf, maar de gitaren zorgen toch al voor een kruidigere smaak. De catchy ‘lalala’ zorgt dan weer voor een feel good momentje en uiteindelijk is “Blonde” eigenlijk een leuke popsong met een niet al te moeilijke tekst, waar je makkelijk enkele keren na elkaar naar kunt luisteren. “Blonde” mocht misschien nog net dat tikkeltje steviger, maar eigenlijk is het zo ook al een leuk nummer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

951 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maisie Peters - "Not Another Rockstar"

Toen een artiest jaren geleden een nieuwe single aankondigde, moesten we nog behoorlijk gissen naar hoe dat liedje nu precies zou gaan…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia Alexa - "Before I Go"

In februari maakten we voor het eerst kennis met de rijzende ster Sophia Alexa, die ons toen met de single “Hit and…
InstagramLiveRecensies

Ed Sheeran @ Koning Boudewijnstadion: Nagenoeg perfecte uitkomst

Wie de afgelopen weken op de Heizelvlakte rondhing, kon het al opgemerkt hebben; her en der borden met wiskundige tekens die de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.