FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Portland, DIKKE, Cellini en meer op PKP DWNTWN!

© CPU – Ine Van Baelen

Het duurt nu echt niet meer lang voor de festiviteiten in Kiewit effectief van wal steken, dus heeft Pukkelpop komend weekend al een leuke introductie gepland. In de Hasseltse binnenstad organiseert het festival namelijk PKP DWNTWN, waar heel wat artiesten je al stilletjes aan in de stemming kunnen krijgen voor het grotere werk. Vandaag werd de line-up voor het event bekendgemaakt, met als blikvangers een intieme duo-set van Portland, een dosis rap van Limburger DIKKE en een uurtje dansen op de beats van Cellini. Die namen worden aangevuld door onder andere Isaac RouxBerreJelle en meer. Na die rooftopconcerten op zaterdag, kan je terecht in Café Café en De Serre voor afterparty’s met Kwijt Trek SystemHyalyte of Prinsezy.

Op zondag draait het vooral om belevenis, en dus kan je op het Capucienenplein terecht voor street art, skatejams, 3×3 basketwedstrijden en natuurlijk ook voor muziek. Dat alles wordt namelijk ondersteund door dj-sets van onder andere Bibi SeckDTM FunkJewels en Manz. Een leuke opwarming voor het grote Pukkelpop, zo blijkt!

PKP DWNTWN vindt komend weekend, zaterdag 6 en zondag 7 augustus, plaats in de Hasseltse binnenstad. De toegang is helemaal gratis. De volledige line-up vind je onderaan het artikel, voor meer info verwijzen we je graag door naar de website.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde:

Zaterdag 6 augustus: Berre – Cellini – DIKKE – Dworfi – Hyalyte – Isaac Roux – Jelle – Kwijt Trek System – Pelace – Portland – Prinsezy

Zondag 7 augustus: Aso Asin – Bibi Seck – DTM Funk – Jewels – Manz – Prinsezy – Timmerman – Young Mo

1572 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Portland - "Stardust"

Nu het einde van het jaar nadert en het alsmaar vroeger donker wordt, leent het weer zich meer dan perfect tot de…
InstagramLiveRecensies

alt-J @ Vorst Nationaal: De droom doorprikt

Het succesverhaal dat alt-J heet, begon zo’n vijftien jaar geleden in de woonkamer van frontman Joe Newman met een goede kruik glühwein….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DIKKE - "Beef Met Mezelf"

Sinds de release van 130 KILO heeft de Limburgse rapper DIKKE zijn stempel gedrukt op de Belgische hiphopscene. Door de deal met label…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.