FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Portland, DIKKE, Cellini en meer op PKP DWNTWN!

© CPU – Ine Van Baelen

Het duurt nu echt niet meer lang voor de festiviteiten in Kiewit effectief van wal steken, dus heeft Pukkelpop komend weekend al een leuke introductie gepland. In de Hasseltse binnenstad organiseert het festival namelijk PKP DWNTWN, waar heel wat artiesten je al stilletjes aan in de stemming kunnen krijgen voor het grotere werk. Vandaag werd de line-up voor het event bekendgemaakt, met als blikvangers een intieme duo-set van Portland, een dosis rap van Limburger DIKKE en een uurtje dansen op de beats van Cellini. Die namen worden aangevuld door onder andere Isaac RouxBerreJelle en meer. Na die rooftopconcerten op zaterdag, kan je terecht in Café Café en De Serre voor afterparty’s met Kwijt Trek SystemHyalyte of Prinsezy.

Op zondag draait het vooral om belevenis, en dus kan je op het Capucienenplein terecht voor street art, skatejams, 3×3 basketwedstrijden en natuurlijk ook voor muziek. Dat alles wordt namelijk ondersteund door dj-sets van onder andere Bibi SeckDTM FunkJewels en Manz. Een leuke opwarming voor het grote Pukkelpop, zo blijkt!

PKP DWNTWN vindt komend weekend, zaterdag 6 en zondag 7 augustus, plaats in de Hasseltse binnenstad. De toegang is helemaal gratis. De volledige line-up vind je onderaan het artikel, voor meer info verwijzen we je graag door naar de website.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde:

Zaterdag 6 augustus: Berre – Cellini – DIKKE – Dworfi – Hyalyte – Isaac Roux – Jelle – Kwijt Trek System – Pelace – Portland – Prinsezy

Zondag 7 augustus: Aso Asin – Bibi Seck – DTM Funk – Jewels – Manz – Prinsezy – Timmerman – Young Mo

1410 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DIKKE - "Gasolina"

DIKKE is zonder enige twijfel een van de hardwerkendste rappers van ons land. De uit Limburg afkomstige artiest speelt niet alleen veel…
FeaturesUitgelicht

Vijftien tips voor een geslaagd Pukkelpop 2022

Pukkelpop is ieder jaar een ontdekkingsfestival van jewelste en ook dit jaar vallen er weer pareltjes te ontdekken op de weide en…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Daði Freyr, Bizkit Park en acht andere nieuwe namen voor Pukkelpop 2022!

Er is goed nieuws en er is slecht nieuws voor Pukkelpop. Het slechte nieuws is dat er weer heel wat bands verstek…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.