Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle BRINES – “Fuss”

Corona mocht dan een hele tijd roet in het eten strooien, tegen de opmars van nieuwe bands had ze geen weer. Zo ook voor dit West-Vlaams duo bestaande uit gitarist Dave Lantsoght en zangeres Justine Rotsaert. Tussen de lockdowns heen werd er aan een kersvers project gewerkt onder de noemer BRINES. Termen zoals elektronische pop en dance hall zijn hier zeker niet misplaatst. De eerste worp “Fuss” bevestigt dit alvast.

Zwoele beats en nog zwoelere synths leggen een mystiek tapijtje voor Lantsoghts gitaarspel. Meestal opzwepend, maar zo nu en dan ook met een snijdend karakter. Al snel wordt er een duidelijke structuur neergezet die je wilt meetrekken in het nummer. In de bridge horen we een leuke synthopbouw met potentieel, maar die helaas geen kans krijgt om zijn werk te doen. Los daarvan leveren deze Knokkenaren een leuk visitekaartje af aan de buitenwereld. We zijn benieuwd wat dit duo nog in petto heeft en nog meer naar hoe ze dit op een podium gaan vertalen.

Facebook/Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles IVE - "After LIKE" & "My Satisfaction"

De meiden van de Zuid-Koreaanse meidengroep IVE staan nog niet lang als groep op het podium, maar hebben toch reeds hun stempel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hot Chip - "Eleanor"

Nadat hun eerste voorproefje in de vorm van “Down” ons deed watertanden naar meer, is het tijd voor een nieuwe single uit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luka - "FOMO"

Luka Cruysberghs is voor velen onder ons al lang geen onbekende meer. Na een killerpassage in The Voice, waar ze haast moeiteloos…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.