Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single forrest frank – “slow down”

Wanneer we de naam Forrest Frank horen, denken we uiteraard meteen ook aan Colin Padalecki. Het tweetal uit Texas vormt al sinds 2017 het indiepopduo Surfaces en wist dankzij de app TikTok goed door te breken. Ondertussen hebben ze al vier albums op de teller staan, waarvan hun laatste, Pacifico, vorig jaar is uitgekomen. Het muzikaal talent van de twee ging ook bij andere artiesten niet onopgemerkt voorbij. Zo mochten ze in 2020 bijvoorbeeld samen met Elton John een single maken. “slow down” is echter geen nummer van Surfaces, maar een soloproject van Forrest Frank.

Van zodra “slow down” begint, krijgen we meteen een Ed Sheeran-sfeer. Niet alleen door de instrumenten die gebruikt worden, maar ook door Franks stem. Zijn rustige stem wordt begeleid door een simpele gitaar. Niks al te indrukwekkend dus, maar dat hoeft hier ook niet. Tijdens het refrein voegt de artiest er ook een subtiele piano aan toe en drums die de sfeer een beetje opkrikken zonder het overdreven te laten klinken. Als eerste solonummer is dit zeker geslaagd en we kijken zeker uit naar misschien andere soloprojecten van de zanger.

Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Launder - Happening (★★½): Zoals een braadworst op de kermis

De Amerikaan John Cudlip begon enkele jaren geleden bij wijze van toevalligheid muziek uit te brengen na enkele jamsessies met vrienden Soko,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Carthage - "Back then"

Hoewel Carthage bij het grote publiek nog niet zo bekend is, is het duo bij ons wel al op de radar verschenen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna of the North - "Dandelion"

De Noorse Anna of the North is binnen het Scandinavische popveld ondertussen een vertrouwde stem, maar ook ver daarbuiten heeft ze de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.