Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single forrest frank – “slow down”

Wanneer we de naam Forrest Frank horen, denken we uiteraard meteen ook aan Colin Padalecki. Het tweetal uit Texas vormt al sinds 2017 het indiepopduo Surfaces en wist dankzij de app TikTok goed door te breken. Ondertussen hebben ze al vier albums op de teller staan, waarvan hun laatste, Pacifico, vorig jaar is uitgekomen. Het muzikaal talent van de twee ging ook bij andere artiesten niet onopgemerkt voorbij. Zo mochten ze in 2020 bijvoorbeeld samen met Elton John een single maken. “slow down” is echter geen nummer van Surfaces, maar een soloproject van Forrest Frank.

Van zodra “slow down” begint, krijgen we meteen een Ed Sheeran-sfeer. Niet alleen door de instrumenten die gebruikt worden, maar ook door Franks stem. Zijn rustige stem wordt begeleid door een simpele gitaar. Niks al te indrukwekkend dus, maar dat hoeft hier ook niet. Tijdens het refrein voegt de artiest er ook een subtiele piano aan toe en drums die de sfeer een beetje opkrikken zonder het overdreven te laten klinken. Als eerste solonummer is dit zeker geslaagd en we kijken zeker uit naar misschien andere soloprojecten van de zanger.

Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Rolling Stones - Hackney Diamonds (★★★★½): Steengoede plaat

Is er iemand die de voorbije zes decennia onder een steen heeft geleefd en nog nooit van The Rolling Stones heeft gehoord?…
LiveRecensies

Elton John @ Sportpaleis: Meesterlijk afscheid van Rocketman

De concerten die voor het eerst werden uitgesteld in de coronaperiode lopen stilaan op zijn einde. Toch waren er nog enkele concerten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PNAU & Khalid - "The Hard Way"

Khalid is al lang geen onbekende meer voor ons, maar de kans bestaat dat PNAU je helemaal niets zegt. Tot je hun…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.