Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lena – “Looking for Love”

Lena Meyer-Landrut kan je al lang geen nieuwkomer meer noemen. De 31-jarige Duitse won als jong meisje in 2010 het Eurovisiesongfestival met “Satellite”, een jaar later toonde ze met “Taken by a Stranger” dat ze in een jaar tijd heel wat meemaakte en snel volwassen werd of moest worden. In België werd het daarna rond haar vrij stil, maar in Duitsland is ze nog steeds enorm bekend en geliefd. Ook als coach in The Voice Kids maakt ze steevast grote sier en ondertussen is ze ook een stijlicoon geworden.

Toch blijft muziek de grootste liefde in het leven van de Hannoverse en dat maakt ze opnieuw duidelijk met “Looking for Love”. Een uptempo popsong over liefde, maar dan vooral over het innerlijke vuur en zelfliefde in een wereld die niet altijd even makkelijk is. Luisteren naar Lena Meyer-Landrut is dan altijd een mooie eerste instant-therapie, want met haar optimistische en herkenbare stem maakt ze andermaal duidelijk dat ze meer is dan gewoon een mooi plaatje. “Looking for Love” zou zeker niet misstaan op de Vlaamse radiozenders.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.