Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Christine and the Queens – “Je te vois enfin”

©CPU – Ymke Dirikx

Het is intussen vier jaar geleden dat Christine and the Queens hun tweede album uitbracht. Voor Chris creëerde de Franse artiest een nieuw genderbendend alter-ego waarnaar de plaat uiteindelijk vernoemd werd. De Frans-Engelse muziek was net zoals op Chaleur Humaine uit 2014 goed dansbaar en dat ging live dan ook gepaard met een blitse show met hippe dansmoves en Chris(tine) die zich ten volste smeet. Sinds de release van Chris bracht ze nog een heel sterke ep uit, enkele samenwerkingen en zelfs wat covers, maar nu krijgen we een nieuwe solosingle.

Wie een blitse comeback als “Damn, Dis-Moi” voor ogen had, zal misschien niet helemaal tevreden zijn met het nieuwe “Je te vois enfin”. De single heeft een uitnodigende beat, maar het is niet meteen een dansschijf te noemen. Dat is natuurlijk geen slechte zaak en de lichtjes nieuwe richting die de Franse inslaat lijkt bovendien veelbelovend. De synthpop voelt nog steeds retro aan, zoals bij Chris het geval was, maar klinkt toch net iets anders. We zijn dus benieuwd hoe de volgende nummers van Christine and the Queens gaan klinken en vooral hoe het nieuwe alter-ego Redcar zich verder zal ontwikkelen.

FacebookInstagramWebsite

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1020 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Christine and the Queens - "Tears can be so soft"

Een half jaar geleden bracht Christine and the Queens met Redcar les adorables étoiles een vierde en geslaagde langspeler uit. Opvallend was…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Christine and The Queens - "To be honest"

Enkele maanden geleden trakteerde Christine and The Queens ons nog op het fenomenale Redcar les adorables étoiles. Hun vierde langspeler was er…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.