Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sub Focus – “Off The Ground”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sub Focus – “Off The Ground”

Wie nog nooit van Sub Focus gehoord heeft, kent het genre drum-‘n-bass ongetwijfeld gewoonweg niet. Wie drum-‘n-bass wel kent, maar Sub Focus niet, mag ons gerust eens bellen. Al jaren is de Britse producent namelijk een van de bekendste namen in de scène en passeerde hij al meermaals de revue op de grootste festivals van onze wereldbol. Zo staat hij dit jaar voor de vierde maal op Dour Festival en kan je hem ook bezichtigen op Tomorrowland. De reizende dj zit ook als producent niet stil, want “Off The Ground” is alweer de derde single die hij dit jaar uitbrengt. We kregen eerder dit jaar namelijk al een remix van “Do It To It” en het volledig nieuwe “It’s Time”.

Net zoals bij vorige single “It’s Time” horen we opnieuw de kenmerkende topproductie van Sub Focus. De Brit staat namelijk gekend voor een erg zuiver geluid en ook voor zijn diepe bas wobble. Ook nu horen we de bas constant, maar op de achtergrond, want bij deze single is het de zang die in de schijnwerpers staat. Naast de zang steelt ook de sireneachtige bassample na elke drop de show. Het nummer hangt eigenlijk ook gewoon erg goed samen. Elke sample speelt zijn rol in het geheel dat de dj wil creëren. Dat het maar gauw juli wordt, dan zakken we met plezier af naar het Waalse Dour.

Op vrijdag 15 juli staat Sub Focus dus op Dour. De dag erna is hij te zien op een uitverkocht Tomorrowland.

FacebookInstagramWebsite

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single John Summit & Sub Focus - "Go Back" (feat. Julia Church)

Wie al van John Summit gehoord heeft, denkt vermoedelijk aan de producer achter “Where You Are“. Ook wij deelden die gedachte aanvankelijk,…
LiveRecensies

Rampage 2024 (Dag 2): Missie voltooid

Vrijdag zagen we al de aankondiging dat we in 2025 opnieuw terechtkunnen in het Sportpaleis voor Rampage, maar voordat we daar aan…
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2023

De laatste maand van 2023 is alweer bijna halfweg, dus naar goede gewoonte liggen er ook bij Dansende Beren tal van eindejaarslijstjes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.