Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sub Focus – “Off The Ground”

Wie nog nooit van Sub Focus gehoord heeft, kent het genre drum-‘n-bass ongetwijfeld gewoonweg niet. Wie drum-‘n-bass wel kent, maar Sub Focus niet, mag ons gerust eens bellen. Al jaren is de Britse producent namelijk een van de bekendste namen in de scène en passeerde hij al meermaals de revue op de grootste festivals van onze wereldbol. Zo staat hij dit jaar voor de vierde maal op Dour Festival en kan je hem ook bezichtigen op Tomorrowland. De reizende dj zit ook als producent niet stil, want “Off The Ground” is alweer de derde single die hij dit jaar uitbrengt. We kregen eerder dit jaar namelijk al een remix van “Do It To It” en het volledig nieuwe “It’s Time”.

Net zoals bij vorige single “It’s Time” horen we opnieuw de kenmerkende topproductie van Sub Focus. De Brit staat namelijk gekend voor een erg zuiver geluid en ook voor zijn diepe bas wobble. Ook nu horen we de bas constant, maar op de achtergrond, want bij deze single is het de zang die in de schijnwerpers staat. Naast de zang steelt ook de sireneachtige bassample na elke drop de show. Het nummer hangt eigenlijk ook gewoon erg goed samen. Elke sample speelt zijn rol in het geheel dat de dj wil creëren. Dat het maar gauw juli wordt, dan zakken we met plezier af naar het Waalse Dour.

Op vrijdag 15 juli staat Sub Focus dus op Dour. De dag erna is hij te zien op een uitverkocht Tomorrowland.

FacebookInstagramWebsite

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour vult affiche aan met o.a. Loyle Carner, Kamaal Williams, Danny L Harle en meer

Het licht aan het einde van de lange coronatunnel is eindelijk in zicht en de festivals uiten hun hoop met gloednieuwe namen….
AlbumsFeaturesRecensies

Albumreviews: Beire Kort #25

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Imagine Dragons, Oscar & The Wolf, Justice en een hele boel andere namen op Pukkelpop 2018!

We hebben er al maandenlang naar uitgekeken en deze week was het dan zover… eindelijk namen voor Pukkelpop. Nadat de organisatie gisteren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.