Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hedda Mae – “Another Stranger”

 

Foto: Øystein Grutle Haara

De Noorse Hedda Mae maakte een tweetal jaren geleden indruk met enkele beloftevolle eerste singles, waarvan vooral “What do you want from me” furore maakte in het hoge Noorden. Een internationale carrière is voorlopig nog uitgebleven, maar de jonge twintiger blijft wel druk bezig met leuke popsongs waarbij de jaren ’80 nooit echt veraf lijken te zijn.

Het is ook op de nieuwe single “Another Stranger” niet anders, al hoeft dat eigenlijk geen echte verrassing te zijn. Hedda Mae maakte het nummer al een tijdje geleden, maar heeft pas nu de keuze gemaakt het nummer uit te brengen. De deuntjes van de youngster zien er uit zoals ze eruitziet: hip, bubbly en met een beetje een ADHD. Aangevuld met de typische ritmesecties die al eens doen denken aan Sigrid of Dagny. Hedda Mae is zeker meer dan een klein zusje van de groten, een doorbraak ligt om de hoek.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hedda Mae – “Madness”

De 21-jarige Hedda Mae is een van de vele muzikale talenten die de voorbije jaren uit Noorwegen is ontsproten. Een tijdje terug…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Twin Wild - "My Heart"

Twin Wild is al even bezig met muziek maken. Toch brachten ze tot gisteren nog maar twee nummers uit. “Another Stranger” vorig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.