Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charlotte Dos Santos – “Hello Hello”

Na de al eerder uitgebrachte singles “Away From You” en “Patience” komt Charlotte Dos Santos met een nieuw nummer. Tegelijk met de release van “Hello Hello” kondigt ze ook ineens haar debuutalbum aan voor het najaar. MORFO zal net voor haar Europese tour uitkomen op 14 oktober. Met “Hello Hello” en de twee voorgaande releases is het album al drie nummers rijk.

De Braziliaans-Noorse zangeres, die graag genres zoals soul, funk en r&b mixt, brengt met haar nieuwste muzikale uitgave een oorwurm die de hele dag in ons hoofd zal blijven zitten. Ook niet als je dit zou proberen, maar niet dat we dit erg vinden. Het nummer bestaat uit heerlijke, dromerige beats vergezelt door een zachte r&b stem en sluit zich volledig aan bij het rijtje van artiesten zoals Jorja Smith, H.E.R., Mahalia en menig zangeres met een gevoel voor ritmische soul. Haar hogere tonen zorgen voor een interne rust, maar houdt je toch opgewekt door de chaotische dancehall-achtige tonen. Ze belooft eveneens met haar nieuw project dat ze dieper zal graven in haar ‘roots’ en bewustzijn. Niets beter dus dan een zelfevaluatie te gieten in een nieuw album.

Op 12 juli kan je Charlotte Dos Santos bewonderen op Gent Jazz en op 29 oktober heeft ze een passage in Botanique.

Instagram / Twitter / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

17 posts

About author
Music Maniac
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN - "I Got You"

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….
AlbumsRecensies

Grace Cummings - Ramona (★★★★½): Gracieus, groots, geweldig

We schreven het vroeger al en we herhalen het nog eens: Grace Cummings heeft een dijk van een stem. De Australische singer-songwriter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.