FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Jungle, Denzel Curry en SHYGIRL naar CORE Festival!

© CPU – Bert Savels

Het moet gigantisch druk zijn op de kantoren van Live Nation Belgium, want nog geen uur nadat Rock Werchter Encore en TW Classic samenvloeiden in TW Classic XL, krijgt ook het nieuwe CORE Festival enkele klapjes te verwerken. Laat ons echter beginnen met het positieve nieuws, want met JungleDenzel Curry en SHYGIRL krijgt de affiche drie mooie toevoegingen. Daarvoor wordt wel een prijs betaald, want headliner Stormzy en zangeressen Celeste en TEMS moesten helaas verstek geven. Alle drie de artiesten stonden geprogrammeerd op zaterdag 28 mei.

Eerder werd er zelfs een volledig nieuw podium toegevoegd op de site in het Brusselse Osseghempark, en dat onder de noemer Nabo. Op dat podium zullen dat weekend onder andere Star B (het alter ego van Tsar B), KRANKk, Yooth en Ava Eva draaien.

De volledige, actuele affiche van CORE Festival, dat overigens plaatsvindt op 27 en 28 mei, vind je hieronder. Tickets zijn nog steeds te koop via de website van het festival.

1629 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

20 debuutalbums uit 2022 die je niet mocht missen

Als artiest heb je maar één kans om jezelf te bewijzen aan de buitenwereld. Althans, zo lijkt het toch, want er zijn…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2022

Het jaar loopt langzaam maar zeker op z’n eind. Naar goede gewoonte word je dan gebombardeerd door lijstjes met eindejaarsoverzichten en dit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.