FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Jungle, Denzel Curry en SHYGIRL naar CORE Festival!

© CPU – Bert Savels

Het moet gigantisch druk zijn op de kantoren van Live Nation Belgium, want nog geen uur nadat Rock Werchter Encore en TW Classic samenvloeiden in TW Classic XL, krijgt ook het nieuwe CORE Festival enkele klapjes te verwerken. Laat ons echter beginnen met het positieve nieuws, want met JungleDenzel Curry en SHYGIRL krijgt de affiche drie mooie toevoegingen. Daarvoor wordt wel een prijs betaald, want headliner Stormzy en zangeressen Celeste en TEMS moesten helaas verstek geven. Alle drie de artiesten stonden geprogrammeerd op zaterdag 28 mei.

Eerder werd er zelfs een volledig nieuw podium toegevoegd op de site in het Brusselse Osseghempark, en dat onder de noemer Nabo. Op dat podium zullen dat weekend onder andere Star B (het alter ego van Tsar B), KRANKk, Yooth en Ava Eva draaien.

De volledige, actuele affiche van CORE Festival, dat overigens plaatsvindt op 27 en 28 mei, vind je hieronder. Tickets zijn nog steeds te koop via de website van het festival.

2112 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Your Old Droog - "DBZ" (feat. Denzel Curry & Method Man)

Your Old Droog is een atypische rapper. Bekendheid is niet aan hem besteed, marketing laat hem koud en de mainstream is de…
InstagramLiveRecensies

The Blaze @ Vorst Nationaal: Grootstedelijke jungle

Bij The Blaze draait het niet enkel en alleen om het auditieve, maar het visuele aspect speelt een zo goed als even…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop haalt o.a. Jorja Smith, Soulwax, Skrillex en The Smile naar Kiewit!

Pukkelpop heeft ook deze week heel wat mooie namen in petto. Nadat de organisatie afgelopen week uitpakte met headliners als Fred again..,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.