Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Voidie – “gaga”

© Claryn Chong

De hype rond hyperpop is nog steeds niet gaan liggen, integendeel. Elke dag vallen er wel nieuwe, talentvolle artiesten binnen dat genre te ontdekken. Vandaag lieten we ons oog vallen op de Britse Voidie, die in zijn thuisland al tot de vaste garde van de scene behoort. Zijn eerste ep Dummy legde hem geen windeieren en zorgde er alvast voor dat gerenommeerde vakpers als Dummy Magazine, Notion en Earmilk laaiend enthousiast zijn over zijn fusie tussen indie en pop. Het zullen dus spannende weken worden voor de jonge artiest, die in juli zijn tweede ep claustrophobic zal uitbrengen.

Zijn nieuwe single “gaga” is een fijne single van iets meer dan twee minuten. De song is een ode aan Lady Gaga en het leven van een popster. Muzikaal zit het nummer redelijk strak in elkaar met een goede combinatie tussen melodieën en distorted beats, waardoor er een aangename dynamiek ontstaat die doorheen de volledig single behouden blijft. “gaga” is dan misschien niet zo knotsgek als de titel laat vermoeden, maar hyperpop hoeft dan ook niet altijd bombastisch te zijn. We zijn dus zeker benieuwd waar de rest van zijn parcours hem zal brengen, want “gaga’ is een heel mooie volgende stap in zijn carrière.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1664 posts

About author
aka fantom
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.