Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mark Ronson – “Too Much” (feat. Lucky Daye)

Mark Ronson zal voor de rest van zijn leven bekend staan als de man die Amy Winehouse lanceerde bij het grote publiek, maar laten we vooral niet vergeten dat de Brit veel meer is dan dat. Het lijstje van artiesten die in zijn studio passeerden, is eigenlijk te gek voor woorden, maar alsnog een kleine bloemlezing: Adele, Lady Gaga, Bruno Mars, Kevin Parker, Robbie Williams, Dua Lipa, Miley Cyrus, en dan hebben we maar wat lukraak gegrabbeld. Met Late Night Feelings bracht de man in 2019 voor het laatst een eigen album op de markt, al ziet het ernaar uit dat daar binnenkort verandering in komt. Met “Too Much” brengt hij nu namelijk al een aanstekelijke single uit.

Dat de zomer eraan zit te komen, lijkt voor de man die funk in zijn aderen heeft dus de ideale gelegenheid om nog eens uit te pakken met een zomerhitje in wording. Een zwoele baslijn begeleidt Lucky Daye richting de refreinen die de temperatuur vanzelfsprekend doen stijgen. Stilstaan behoort niet meteen tot de opties en ook al je zorgen lijken als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Mark Ronson toont zich met “Too Much” met andere woorden nog eens van zijn beste kant en het lijkt erop dat hij met dit nummer een van de soundtracks van de zomer te pakken heeft. Haal die korte broek al maar uit de kast!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1889 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mark Ronson, Damon Albarn & Wale - "Bird Calling"

Het gekste wat je vandaag zal horen, is misschien ook meteen het coolste. Er komt een gigantisch verzamelalbum aan, ten voordele van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Duran Duran - "MORE JOY" (feat. CHAI)

Bij Duran Duran denken we niet meteen aan Dr. Durand Durand, een personage uit de sciencefictionfilm “Barbarella”, maar wel aan het heerlijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk City - "New Love" (feat. Ellie Goulding)

Silk City is niet de grootste naam in de muziekwereld. Als het je iets zegt, denk je wellicht aan “Electricity” dat in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.