Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Måneskin – “Supermodel”

© Leni Sonck

Zaterdag is het de finale van Eurovisiesongfestival 2022 en vandaag brengt Måneskin een nieuwe single uit. Toeval? Waarschijnlijk niet, want de winnende Italiaanse rockgroep van vorig jaar zal morgen “Supermodel” live brengen in Turijn. Het is de eerste nieuwe single van de band sinds vorig jaar, maar dat wil niet zeggen dat de hype rond Måneskin al uitgeraasd is. De vier jonge Italianen hebben een immens drukke zomer voor de boeg, en daar zal hun nieuwste “Supermodel” vast niet op ontbreken.

Wil dat dan zeggen dat Måneskin nog steeds even hoge toppen scheert? Allerminst. Je zou zelfs kunnen zeggen dat ze op dezelfde laagte blijven zweven, want ook “Supermodel” heeft weinig om het lijf. De stem van Damiano blijft een geforceerde grauwe rasp en muzikaal stelde Måneskin sowieso al niet veel voor. Catchy is het natuurlijk wel, maar daarmee is dan ook weer alles gezegd over de nieuwe single van Måneskin. Hopelijk gaat de winnende artiest van Eurovisiesongfestival 2022 een interessantere carrière tegemoet.

Festivalgangers kunnen de Italiaanse rockgroep op zaterdag 2 juli meepikken op Rock Werchter, maar de echte fans zakken natuurlijk op 2 en 3 maart 2023 af naar Vorst Nationaal. Enkel voor die tweede dag zijn er nog tickets te koop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

268 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Måneskin komt naar Rock Werchter 2022!

Måneskin, het is misschien wel de poprockrevelatie van het jaar. Na een overwinning op het Eurovisiesongfestival trok de band al gauw door…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Måneskin - "MAMMAMIA"

Als er iets is waar Italianen dit jaar met glans in slaagden, was het wel het winnen van wedstrijden. Hetzij op de…
InstagramLiveRecensies

Ronquières (Dag 1): Variatie ten top met een Italiaanse kers op de taart

Het aantal grote festivals is deze zomer helaas op onze beide handen te tellen, maar zij die erin geslaagd zijn om ondanks…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.