Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Måneskin – “SUPERMODEL”

© Leni Sonck

Zaterdag is het de finale van Eurovisiesongfestival 2022 en vandaag brengt Måneskin een nieuwe single uit. Toeval? Waarschijnlijk niet, want de winnende Italiaanse rockgroep van vorig jaar zal morgen “SUPERMODEL” live brengen in Turijn. Het is de eerste nieuwe single van de band sinds vorig jaar, maar dat wil niet zeggen dat de hype rond Måneskin al uitgeraasd is. De vier jonge Italianen hebben een immens drukke zomer voor de boeg, en daar zal hun nieuwste “SUPERMODEL” vast niet op ontbreken.

Wil dat dan zeggen dat Måneskin nog steeds even hoge toppen scheert? Allerminst. Je zou zelfs kunnen zeggen dat ze op dezelfde laagte blijven zweven, want ook “SUPERMODEL” heeft weinig om het lijf. De stem van Damiano blijft een geforceerde grauwe rasp en muzikaal stelde Måneskin sowieso al niet veel voor. Catchy is het natuurlijk wel, maar daarmee is dan ook weer alles gezegd over de nieuwe single van Måneskin. Hopelijk gaat de winnende artiest van Eurovisiesongfestival 2022 een interessantere carrière tegemoet.

Festivalgangers kunnen de Italiaanse rockgroep op zaterdag 2 juli meepikken op Rock Werchter, maar de echte fans zakken natuurlijk op 2 en 3 maart 2023 af naar Vorst Nationaal. Enkel voor die tweede dag zijn er nog tickets te koop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Eerste lading namen voor Pinkpop 2024 met o.a. Ed Sheeran, Måneskin en Calvin Harris

Na de aankondigingen van Nederlandse festivals als Best Kept Secret, Down the Rabbit Hole en ons bloedeigen Rock Werchter was het tijd…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook Måneskin headliner Rock Werchter 2024!

We hebben er dit jaar even op moeten wachten, maar nu lijkt het plots toch snel te gaan. Na Foo Fighters en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.