Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SHYGIRL – “Firefly”

De Britse hyperpopgrootheid SHYGIRL behoort al tot de gevestigde waarden binnen haar vak en dat zonder een debuutalbum. Daar komt op 30 september eindelijk verandering in, want dan ziet Nymph het levenslicht en kunnen we eindelijk nog meer facetten van de populaire zangeres horen. Haar vorige singles bleken telkens een schot in de roos met het fenomenale “Cleo” als recentste apotheose en in de muziekwereld wordt ze niet onverdiend op handen gedragen. Vandaag kruipt ze opnieuw uit haar cocon op de leadsingle van haar langverwachte project.

Op “Firefly” dartelt de immer ravisante SHYGIRL opnieuw op de zeemzoete producties van haar muzikale zielsverwante Sega Bodega. Dat ze samen voor muzikaal vuurwerk zorgen, mochten we in het verleden al ondervinden en zo weet ook deze nieuwe single ons moeiteloos te overtuigen. Ondanks het repetitieve refrein en de terugkomende teksten, is er van verveling nooit sprake en is het vooral opnieuw het beste bewijs dat SHYGIRL steeds meer op een indrukwekkende wijze haar stempel drukt op de popwereld. Wordt vervolgd.

Op 14 juli staat SHYGIRL op DOUR. Allen daarheen dus!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1657 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Shygirl - Nymph (★★★★): Ingetogen popprovocateur

In de alternatieve popwereld wordt er al lang uitgekeken naar het debuutalbum van de Zuid-Londense Blane Muise. Onder haar moniker Shygirl laat…
AlbumsRecensies

Mura Masa - demon time (★★★★): Doe wat je wilt

Er zijn muziekliefhebbers die meteen beginnen huiveren bij het horen van de termen ‘dj en producer’. In bepaalde gevallen valt dat zeker…
LiveRecensies

Dour 2022 (Festivaldag 2): Op automatische piloot

Na een veredelde opwarmingsronde op woensdag was het gisteren tijd om de hele DOUR-weide open te gooien voor het publiek. Muzikaal kwam…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.