Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Doja Cat – “Vegas”

De tijd dat ‘Doja Cat’ enkel een begrip op TikTok was, is voorbij. De 25-jarige zangeres, rapper en producent gaarde naamsbekendheid met haar virale clip op haar eigen nummer “Mooo”. Sindsdien prijkt ze zo nu en dan in de globale hitlijsten en werkte ze reeds samen met onder andere Ariana Grande en The Weeknd. Met drie albums op haar palmares, waaronder haar recente Planet Her, is de Amerikaanse niet meer weg te denken uit het hedendaagse landschap van de popmuziek.

Doja’s nieuwste creatie is er eentje die we maar al te graag zien aankomen. “Vegas” zal een van de nummers zijn die we te horen krijgen in de verwachte biopic “Elvis” dat het verhaal vertelt over The King of Rock and Roll zelve. Hiervoor gebruikte ze dan ook een sample uit het bekende “Hound Dog”, uitgebracht door de Amerikaanse blueszangeres Big Mama Thornton, maar grote bekendheid verworven door de rock-‘n-roll-versie van Elvis Presley. Deze keer drukt Doja Cat haar stempel op het nummer en steekt ze het in een hedendaags jasje, wat resulteert in een catchy en energiek eindresultaat. De attitude waarme Doja haar raps aanvoert, geeft ons een adrenalineboost waardoor we spontaan op tafel gaan dansen.

Facebook / Instagram / Twitter

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Post Malone - Twelve Carat Toothache (★★½): Op zoek naar licht

Niet veel mensen kunnen zeggen dat hun muziek meer dan 25 miljard keer is beluisterd op Spotify, maar Post Malone kan dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Doja Cat & Tyga - "Freaky Deaky"

Tyga verscheen al eerder op een remix van Doja Cats “Juicy“, maar vandaag werken de artiesten voor het eerst samen aan een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single $NOT – “Doja” (feat. A$AP Rocky)

Het aantal vastgestelde rugklachten zou binnenkort wel eens kunnen gaan pieken, en ziehier de dader. $NOTs meedogenloze trommelvliesoffensief “Doja” slaagt erin om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.