Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A$AP Rocky – “D.M.B.”

A$AP Rocky is back in business. De Amerikaanse hiphopper behoort tot de controversieelste artiesten van het moment en die status heeft hij vooral te danken aan zijn escapades in Zweden in de zomer van 2019 en zijn relatie met Rihanna. De laatste tijd kwam A$AP Rocky vooral door dat laatste onder de aandacht, maar in de tussentijd bleef hij wel in alle rust werken aan nieuw materiaal. De opvolger van TESTING zou ergens deze zomer moeten verschijnen, net op tijd voor zijn langverwachte optreden op Les Ardentes. Het bijna vijf minuten durende “D.M.B.” schroeft de verwachtingen al meteen de hoogte in.

Kwaliteit boven kwantiteit bij A$AP Rocky en dat merk je meteen op “D.M.B.”. Aan de productie van het nummer werkten onder andere Skepta en Hector Delgado mee, die allen wel hun stempel kunnen drukken. Bij de eerste luisterbeurten klinkt “D.M.B.” een beetje druk en rommelig, maar hoe vaker het je gehoorkanaal binnenstroomt, hoe meer indruk het nummer op je maakt. Een hapklare single is “D.M.B.” verre van en het nummer heeft meer weg van een introductie naar een nieuw muzikaal tijdperk waar nog meer ruimte is voor experiment. De flow en woordenstroom van A$AP Rocky voelen bovendien iets rijper en doordachter aan en dat kunnen we alleen maar toejuichen. De straffe artiest die A$AP Rocky al een tijdje is, is met deze nieuwe single nog een tikkeltje straffer geworden.

Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dean Blunt - "Rinsed" (feat. TYSON)

Dean Blunt is een van de meest mysterieuze figuren in de muziekwereld. Fans die zich verdiepen in zijn discografie, constateren al snel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A$AP Rocky - "Same Problems?"

Het Amerikaanse woelwater A$AP Rocky is de laatste tijd heel wat broodkruimels aan het lossen in de aanloop naar zijn nieuwe album…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A$AP Rocky - "Shittin' Me"

A$AP Rocky staat nog maar eens in de picture. Deze keer echter niet met een nieuw schandaal of zijn relatie met Rihanna,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.