Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A$AP Rocky – “D.M.B.”

A$AP Rocky is back in business. De Amerikaanse hiphopper behoort tot de controversieelste artiesten van het moment en die status heeft hij vooral te danken aan zijn escapades in Zweden in de zomer van 2019 en zijn relatie met Rihanna. De laatste tijd kwam A$AP Rocky vooral door dat laatste onder de aandacht, maar in de tussentijd bleef hij wel in alle rust werken aan nieuw materiaal. De opvolger van TESTING zou ergens deze zomer moeten verschijnen, net op tijd voor zijn langverwachte optreden op Les Ardentes. Het bijna vijf minuten durende “D.M.B.” schroeft de verwachtingen al meteen de hoogte in.

Kwaliteit boven kwantiteit bij A$AP Rocky en dat merk je meteen op “D.M.B.”. Aan de productie van het nummer werkten onder andere Skepta en Hector Delgado mee, die allen wel hun stempel kunnen drukken. Bij de eerste luisterbeurten klinkt “D.M.B.” een beetje druk en rommelig, maar hoe vaker het je gehoorkanaal binnenstroomt, hoe meer indruk het nummer op je maakt. Een hapklare single is “D.M.B.” verre van en het nummer heeft meer weg van een introductie naar een nieuw muzikaal tijdperk waar nog meer ruimte is voor experiment. De flow en woordenstroom van A$AP Rocky voelen bovendien iets rijper en doordachter aan en dat kunnen we alleen maar toejuichen. De straffe artiest die A$AP Rocky al een tijdje is, is met deze nieuwe single nog een tikkeltje straffer geworden.

Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1572 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danger Mouse - "No Gold Teeth" (feat. Black Thought)

Danger Mouse is zonder twijfel een van de meest invloedrijke producers en muzikanten ooit. Om volledig uit te leggen wat deze man…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single $NOT – “Doja” (feat. A$AP Rocky)

Het aantal vastgestelde rugklachten zou binnenkort wel eens kunnen gaan pieken, en ziehier de dader. $NOTs meedogenloze trommelvliesoffensief “Doja” slaagt erin om…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nigo - "Arya" (feat. A$AP Rocky)

Nigo doet bij de modale muziekliefhebber misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar binnen de hiphop- en modewereld is hij een grote…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.