Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Khalid – “Skyline”

© CPU – Larissa Zenner

Khalid heeft de laatste jaren op muzikaal vlak een sterke indruk nagelaten. Zo bracht de vierentwintigjarige Amerikaan al enkele indrukwekkende albums uit en werd “lovely”, zijn samenwerking met Billie Eilish, een wereldwijde hit. Eerder dit jaar bracht de zanger het nummer “Last Call” uit en later dit jaar zou het album Everything is Changing verschijnen. In zijn nieuwste single “Skyline” laat Khalid ons proeven van een zorgeloze wereld op een groovy en zeer dansbare beat.

Met “Skyline” brengt Khalid een perfecte song voor de aankomende zomer. Zoals het artwork voor de single al deed vermoeden, brengt dit nummer een discoachtige vibe met zich mee. De track begint met een sterk bewerkte zangstem, die al meteen een speelse toon zet voor de rest van het lied. In deze uptempo popsong toont Khalid zijn zangkunsten en wisselt hij af tussen hoge en lage noten, die allemaal even goed klinken. Het tempo maakt het niet alleen onmogelijk om stil te blijven zitten, maar het zorgt ook voor een extra dosis serotonine bij de luisteraars. Ook de lyrics weerspiegelen geluk en vrolijkheid: ‘Such a beautiful world / We’re so high, I’m with you’. Er is duidelijk geen ruimte voor zorgen of neerslachtigheid in deze nieuwe van Khalid, en daar kunnen we hem alleen maar dankbaar voor zijn.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PNAU & Khalid - "The Hard Way"

Khalid is al lang geen onbekende meer voor ons, maar de kans bestaat dat PNAU je helemaal niets zegt. Tot je hun…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dove Cameron & Khalid - "We Go Down Together"

Sommige mensen lijken wel in de wieg gelegd voor een carrière in de media; kijk maar naar Dove Cameron. De Amerikaanse startte…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello - "Unity"

De Amerikaanse dj en producer Marshmello liet zich de afgelopen jaren verleiden door samenwerkingen met popsterren en grote namen in de rapwereld….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.