Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Phantom Booth – “The World Outside My Door”

Pssst. Je hebt het niet van ons, maar dit bandje zou zomaar aan het begin van iets moois kunnen staan. Niet dat we onze handen er voor in het vuur durven steken, maar op deze single doen ze iets wat je van een bandje hoopt dat ze doen: ze verrassen ons. Met “The World Outside My Door“ leveren ze een nummer af dat doet denken aan de barokpop uit de jaren zestig en in het refrein iets weg heeft van Crowded House. Een nummer dat je gemakkelijk inpakt en vervolgens in je hoofd blijft zitten.

Phantom Booth werd opgericht in Reading en opereert de laatste tijd vanuit Londen. Daar zijn ze een van die honderden bandjes die in eigen beheer aan hun carrière werken. De afgelopen twee jaar waren ze druk bezig met het schrijven en opnemen van nieuw materiaal, wat hopelijk een album oplevert. Wij zijn in ieder geval nieuwsgierig naar meer.

Facebook / Instagram / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Crowded House - "Oh Hi"

Crowded House was in de late jaren tachtig en de jonge jaren negentig een band die overal ter wereld de hitlijsten inschoot…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Teenage Fanclub - Nothing Lasts Forever (★★★½): Een bedachtzame reflectie op tijdloze klanken

In een wereld waarin muzikale trends komen en gaan als de wind, blijft Teenage Fanclub een baken van tijdloosheid en muzikale geleerdheid….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Teenage Fanclub - "Foreign Land"

Teenage Fanclub, de Schotse indierockband die al decennia lang muzikale juweeltjes aflevert, behoeft eigenlijk geen introductie meer. Hun tijdloze single “The Concept”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.