FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Foals, Intergalactic Lovers, Mitski en meer vervoegen line-up van Rock Werchter Encore 2022!

© CPU – Nathan Dobbelaere

Rock Werchter beloofde een encore en die krijgen we ook op 26 juni. Het eenmalige eendagsfestival op de heilige Werchter weide kondigde afgelopen week headliner Florence + the Machine aan, maar dat is niet de enige naam waar naar uit te kijken valt. Nieuw van de partij zijn namelijk de Britse rockers van Foals (voor het eerst nog eens op een Belgisch festival sinds 2016), de Australische hitmachine The Kid LAROI (die de week erop ook op de normale Rock Werchter te zien is) en de Belgische trots Intergalactic Lovers die er hun nieuwe plaat Liquid Love komen voorstellen op de Main Stage. Daarnaast ook heel wat straffe indie-namen zoals Mitski, Sky Ferreira, Sylvie Kreusch en AG Club. De Brusselse koning van de hiphop Zwangere Guy en de Britse ska-legendes van The Specials zijn de vreemde eenden op de line-up, maar maken dus ook hun opwachting op respectievelijk de Main Stage en The Barn.

Rock Werchter Encore gaat door op 26 juni op het festivalterrein van Werchter. De ticketverkoop start morgen om 10 u. Voor een ticket betaal je 94 euro, tenzij je al een kaartje voor Rock Werchter hebt, want dan geniet je van tien euro korting. Voor meer informatie verwijzen we jullie door naar de website.

1685 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 20 beste Belgische albums van 2022

Na enkele jaren die in het teken stonden van het coronavirus, kon het Belgische muzieklandschap zichzelf eindelijk terug rechttrekken met een ietwat…
InstagramLiveRecensies

Zwangere Guy & Lander Gyselinck @ Wilde Westen (De Kreun): Twee vrienden op een podium

Deze maandag nog sloopte Zwangere Guy met zijn band STIKSTOF de Ancienne Belgique. Veel tijd heeft hij niet gehad om te recupereren,…
InstagramLiveRecensies

STIKSTOF @ Ancienne Belgique (AB): 'Vergeet nooit van waar ge komt!'

Alsof ze het erom gedaan hadden. Daags na het tumult in de Brusselse binnenstad, speelde STIKSTOF een thuismatch in ‘hun’ Ancienne Belgique….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.