FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Foals, Intergalactic Lovers, Mitski en meer vervoegen line-up van Rock Werchter Encore 2022!

© CPU – Nathan Dobbelaere

Rock Werchter beloofde een encore en die krijgen we ook op 26 juni. Het eenmalige eendagsfestival op de heilige Werchter weide kondigde afgelopen week headliner Florence + the Machine aan, maar dat is niet de enige naam waar naar uit te kijken valt. Nieuw van de partij zijn namelijk de Britse rockers van Foals (voor het eerst nog eens op een Belgisch festival sinds 2016), de Australische hitmachine The Kid LAROI (die de week erop ook op de normale Rock Werchter te zien is) en de Belgische trots Intergalactic Lovers die er hun nieuwe plaat Liquid Love komen voorstellen op de Main Stage. Daarnaast ook heel wat straffe indie-namen zoals Mitski, Sky Ferreira, Sylvie Kreusch en AG Club. De Brusselse koning van de hiphop Zwangere Guy en de Britse ska-legendes van The Specials zijn de vreemde eenden op de line-up, maar maken dus ook hun opwachting op respectievelijk de Main Stage en The Barn.

Rock Werchter Encore gaat door op 26 juni op het festivalterrein van Werchter. De ticketverkoop start morgen om 10 u. Voor een ticket betaal je 94 euro, tenzij je al een kaartje voor Rock Werchter hebt, want dan geniet je van tien euro korting. Voor meer informatie verwijzen we jullie door naar de website.

1573 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

WOO HAH X Rolling Loud (Festivaldag 1): Laatkomen is de norm

WOO HAH! is dit jaar in samenwerking met Rolling Loud, een ander groot hiphop initiatief. Er werd gesproken van een onmisbare editie…
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 1): Een liefdevol en muzikaal weerzien

De festivalzomer is in volle gang en Down The Rabbit Hole is eindelijk begonnen. Na een regenachtige avond ging het festival vrijdag…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 1): Uitgeregend, maar niet uitgeteld

Het gras van de Werchterse weide was twee zomers lang groener dan ooit, maar gisteren mocht ze eindelijk weer overrompeld worden door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.