Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Disclosure – “Waterfall” (feat. RAYE)

© CPU – Bert Savels

Sinds Disclosure in de zomer van 2020 zijn grote comeback maakte, ontbrak het niet aan nieuwe muziek. Integendeel, op een kleine twee jaar brachten de broers een album en twee ep’s uit, maar de fans van de grote pophits zullen ze daar wellicht niet meteen een plezier mee hebben gedaan. Wie dus dacht dat de Britten hun gekende pad zouden blijven bewandelen, had het goed mis. Howard en Guy zochten het namelijk meer richting de exotische sferen, waardoor er zeker gedanst kon worden, maar de poort waardoor ze terugkeerden bleek daardoor niet zo groot als misschien gehoopt. Nu lijkt daar verandering in te komen, want met “Waterfall” slaan de mannen de handen wederom in elkaar met een grote popartieste, en wel RAYE.

Het ziet er dan ook naar uit dat de samenwerking tussen de twee zal uitdraaien op een hitje. Met wat zomerse, catchy beats wordt de stem van RAYE mooi ondersteund, waardoor we meteen aankomen bij een bijzonder toegankelijk refrein. Over het algemeen dus perfect wat we van Disclosure gewoon zijn, wat zeker een compliment is. Het deuntje van “Waterfall” zal dus ongetwijfeld voor de rest van de dag in je hoofd blijven plakken, en je vooral zin geven om een dansvloer op te zoeken. De broers lijken dus terug voor commerciëlere successen te gaan, en dat kan haast niet fout gaan.

Op zondag 3 juli staat Disclosure in The Barn van het uitverkochte Rock Werchter.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1355 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 4): Fonkelend richting ontknoping

Het lot van dag vier hing een tijd lang aan een zijden draadje, want tot gisterenmiddag bleef het onduidelijk of grote afsluiter…
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 1): Een liefdevol en muzikaal weerzien

De festivalzomer is in volle gang en Down The Rabbit Hole is eindelijk begonnen. Na een regenachtige avond ging het festival vrijdag…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Miraa May - "In My Feelings"

In de afgelopen achttien maanden had de Britse Miraa May heel wat mooie hoogtepunten. Naast dat ze voor het eerst moeder werd,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.