Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nova Twins – “Cleopatra”

De carrière van Nova Twins zit in de lift. Het Britse duo, bestaande uit Georgia South en Amy Love, zorgt voor energieke rockmuziek met als rode draad de altijd aanwezige basgitaar van Georgia. Na samenwerkingen met onder andere Bring Me the Horizon en FEVER 333 wordt er nu hard gewerkt aan de tweede plaat, die over een paar maanden uitkomt.

In navolging van eerdere singles “Antagonist” en “K.M.B.” is “Cleopatra” de wereld ingebracht. “Cleopatra” ligt in dezelfde lijn als de eerder uitgebrachte singles en is dan ook een energiek nummer met het nodige ruige gitaarwerk en aanwezige drums. Het lied is ontstaan na het bezoeken van Black Lives Matter protesten en in dit nummer laten de dames van Nova Twins horen dat ze trots zijn op wie ze zijn en waar ze vandaan komen. Dit is dan ook te merken aan het catchy refrein waarin wordt gezongen: ‘I’m a boss bitch’.

Deze single heeft ons nog meer doen uitkijken naar het nieuwe album van Nova Twins. Supernova komt uit op 17 juni. Fans van het duo kunnen ze op 1 november bewonderen in Trix in Antwerpen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 posts

About author
houdt van truffel
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The Dillinger Escape Plan, Nova Twins en meer naar Lokerse Feesten

Terwijl de Lokerse Feesten langzaam haar tiendaagse programma begon te vullen met iconische en veelbelovende artiesten uit diverse genres, bleef het opvallend…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 4): Muzikale hoogmis

Aan alle mooie festivals komt een einde, en zo ook aan Rock Werchter in 2023. Na eerdere leuke dagen in het kader…
InstagramLiveRecensies

Paaspop 2023 (Festivaldag 2): Luide zaterdag

De zaterdag van Paaspop had een mooi zonnetje in petto van zodra de deuren van de weide openwaaiden. Het grote festivalterrein stond…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.