Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miel De Montagne – “Trop Vite”

Miel De Montagne, artiestennaam van de Fransman Milan Daudin, heeft zijn naam niet zomaar gekozen. Hij bezingt het gewone leven van het Franse platteland en weet deze kleine (on)gelukjes altijd te vatten in zeemzoete tracks met veel reverb op de instrumenten en een zwevende, meeslepende stem. Als artiest bevindt hij zich op de Franse kaart tussen de poëtische Flavien Berger en de excentriekelingen van Salut c’est cool. Miel De Montagne wist ons in 2019 al te overtuigen met zijn debuutalbum. Vandaag brengt hij ons de derde single van een nieuw album.

“Trop Vite” maakt onze spieren meteen warm om traag te dansen met een lofi funky gitaar. We merken meteen het vaste recept van Miel De Montagne op. Een combinatie van aanstekelijke ritmes, gezang met de nodige echo’s, een groovy baslijn en melodieën die doen wegdromen. In “Trop Vite” zingt hij over de snelheid van het leven. Inderdaad, met de drukte van sociale media en de algemene hectiek van het openbare leven kunnen we soms onze eigen tred niet meer volgen. ‘Quand le monde file à la vitesse de la lumière, moi j’accélère en marche arrière’. Het passeren van de tijd is onvermijdelijk, maar we kunnen er meer van genieten. Luisteren naar deze single is alvast een begin om drie minuten stil te staan bij de geneugten van het leven die we misschien niet altijd opmerken, maar zeker wel de moeite waard zijn.

Het nieuwe album van Miel De Montagne, Tout Autour De Nous, komt uit op 6 mei 2022.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singles

Nieuwe single No_4mat - "Vanilla Sky"

Mikhael Villegas, ofwel No_4mat, is al jaar en dag een virtuoso in visuele effecten, graphic design en VFX, maar achter de decks…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Josef Tumari - "NAJOT"

Halverwege maart mocht Sublimation, een collectief dat inzet op het steunen en promoten van Oezbeekse artiesten, pioniersgewijs hun eigen Boiler Room cureren…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Client_03 - "Corruption Tracker"

Client_03 is zonder twijfel één van de grootste muzikale enigma’s in de wereld van de electro. In 2019 bracht de in Engeland…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.