FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Black Country, New Road, Sevdaliza, Molchat Doma en 26 anderen voor DOUR 2022

© CPU – Emiel Viellefont

Vandaag vult de organisatie van DOUR zijn brede affiche aan met maar liefst 29 artiesten. En van al die artiesten is er voor elk genre wat wils. Zo zijn er gitaren van Black Country, New Road, Molchat Doma, Bryan’s Magic Tears, Los Bitchos en Warmduscher, kan je genieten van de repetitieve tonen van Neue Grafik Ensemble en de postrock van MADMADMAD. De (hyper)popliefhebbers komen dan weer aan hun trekken met Sevdaliza, Shygirl, Backxwash, Dorian Electra, LSDXOXO en Teto Preto.

Voor beats en elektronische muziek kun je rekenen op Blawan, een liveset van Daniel Avery, Danilo Plessow / MCDE, DJ Koze, Inner City, Jacques, Ross From Friends live, IC3PEAK en UNIIQU3. Uit eigen land krijgen we tot slot moois van Avalanche Kaito, Commander Spoon, ECHT!, Glass Museum, MEYY, Promis3 en TUKAN.

Ondertussen is 50% van de line-up van Dour bekend, wat betekent dat er nog 125 namen moeten volgen. Het volledige programma vind je hier. Tickets zijn reeds te koop. Eerder werden onder andere Angèle, Metronomy, Flume, Black Midi, Floating Points, Amelie Lens, Loyle Carner en meer aangekondigd. Dour Festival gaat dit jaar door van 13 tot 17 juli.

3393 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour 2022 vervolledigt de affiche met Parcels, Ghostface Killah, The Haunted Youth, Squarepusher en meer!

Doureeeeeeuuuh! Smeer je keel al maar, want deze zomer gaat het Waalse festival in een nieuwe ronde. Neem dat ‘nieuw’ gerust letterlijk,…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

STIKSTOF, Trippie Red en 9 anderen op DOUR 2022

De festivals hebben duidelijk weer zin om iedereen te ontvangen en zo krijgen de line-ups voor komende zomer duidelijk vorm. Het Waalse…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour vult affiche aan met o.a. Loyle Carner, Kamaal Williams, Danny L Harle en meer

Het licht aan het einde van de lange coronatunnel is eindelijk in zicht en de festivals uiten hun hoop met gloednieuwe namen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.