Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tiberius B – “Olivia”

Als je Mark Ronson tot je fans mag rekenen, weet je dat je goed op weg bent om een mooi succesverhaal te schrijven. Tiberius B (hen/hun) bracht hun debuut-ep Stains vorig jaar uit, wat dus allesbehalve onopgemerkt voorbijging en hen heel wat lovende woorden in verschillende muziekmedia opleverde, zoals het toonaangevende Pitchfork. Deze artiest en producer is steeds meer zielen aan het winnen door een goed oog voor gedetailleerde producties en een zeer intrigerende stem, waardoor Tiberius B inmiddels al de naam kreeg van de ruwste popdiamant van het moment.

“Olivia” kent zijn oorsprong in 2018 toen Tiberius B samen met Cecile Belive een residentie in Spanje had om aan nieuwe muziek te werken. De fragiliteit en het gebrek aan vertrouwen in hunzelf en hun familie na een ruzie werden omgetoverd in een hoopvol synthpopanthem dat een lichtpunt vormt op grijze dagen. Er schuilt een spannende ondertoon op productioneel vlak in, maar vooral ook hun zachte stem weet je in koude dagen de nodige warme knuffel te geven. “Olivia” is een nummer om te koesteren op moeilijke momenten, waar alles tegen je lijkt te zijn en hoop de enige uitweg is.

Op 11 mei staat Tiberius B samen met Indigo De Souza op Les Nuits in de Botanique. Tickets zijn reeds te koop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
FestivalnieuwsInstagramMuzieknieuwtjes

Left of the Dial vult verder aan met o.a. IAN SWEET, Parsnip en Cloud Cafe!

Wat kijken we er alweer naar uit om in de gure herfstlucht door de natte straten van Rotterdam te hosselen om nieuwe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.