Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nessa Barrett – “dying on the inside”

Nessa Barrett is nog maar 19 jaar en heeft op enkele jaren al meer bereikt dan de meesten. In 2019 maakte de Amerikaanse een account op het platform TikTok, waar ze inmiddels al meer dan zeventien miljoen volgers op heeft. Haar muziekcarrière begon echter pas in 2020 toen ze haar emotionele debuutsingle “Pain” uitbracht. Een jaar later kwam ze al met haar debuut-ep Pretty Poison waar vooral “i hope ur miserable until ur dead” er bovenuit wist te steken. Voorheen sloeg ze ook al een samenwerking met Jxdn aan de haak, ze maakten samen het nummer “La Di Die”, geproduceerd door Travis Barker. Sinds haar ep hebben we niet veel meer van haar gehoord, maar vandaag brengt ze eindelijk haar nieuw nummer “dying on the inside” uit.

“dying on the inside” heeft een speciale plek in het hart van de Amerikaanse zangeres. Door kwetsbare platen zoals deze wil Nessa haar fans het gevoel geven dat ze er niet alleen voor staan. Terwijl de zangeres aan haar album werkte, herviel ze in een eetstoornis. Dit nummer heeft haar gemotiveerd hulp te zoeken, en die intieme ervaring deelt ze nu met de wereld. Op “dying on the inside” schreef Nessa haar diepste emoties uit, om er zo haar meest persoonlijk werk tot nu toe van te maken. De gevoelige teksten gaan gepaard met een krachtige gitaar. Ze legt haar gedachten compleet bloot, wat resulteert in een lied dat ons stil maakt. Naast de zware boodschap, weet ze er toch een aanstekelijk refrein van te maken. Het is een nummer dat wij in ieder geval niet snel zullen vergeten.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nessa Barrett - "tired of california"

Het debuutalbum van Nessa Barrett komt al bijna uit, maar toch besluit de jonge zangeres ons nog een laatste voorproefje te geven….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nessa Barrett - "madhouse"

Nessa Barrett heeft ondertussen een reputatie opgebouwd als poppunkprinses die zich telkens kwetsbaar weet open te stellen door het aankaarten van gevoelige…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Nessa Barrett - "Pain"

Het gebeurt wel vaker dat beroemde tieneridolen hun intrede maken in de muziekwereld. Vroeger waren Disney Channel en Nickelodeon het toegangspoortje –…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.