Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single YAZ – “Mr Valentine”

Het is weer zo ver, het is Valentijn. Een dag waarop koppeltjes elkaar nog eens goed in de watten leggen, terwijl de achterblijvers hen vuil aankijken op straat om vervolgens een bitter instagramverhaal te delen uit frustratie. Hoor je bij de laatste categorie? Droog je tranen dan maar al, want we hebben de perfecte remedie voor jouw verdriet. De weldoener is YAZ, die met haar single “Mr Valentine” een prachtig debuut maakt waar we maar niet genoeg van kunnen krijgen.

De legendarische reputatie van het Verenigd Koninkrijk als geboorteland van popiconen, staat vandaag nog steeds sterk. Vorig jaar kregen we PinkPantheress, nu krijgen we YAZ. Net zoals haar voorganger haalt ze inspiratie bij de muziekgenres die Britse dansvloeren deden daveren in de jaren negentig, zoals drum-‘n-bass en UK garage. “Mr Valentine” start met een betoverende elektrische piano en een trippelend synthmelodietje. Meer heb je eigenlijk niet eens nodig om je gesloten ogen al glimlachend ter hemel te slaan van genot. Wanneer een warme engelenstem dan eindelijk aan haar refrein begint, zijn we helemaal verloren. ‘Tell me Mr Valentine, what’s been on your mind, tell me what’s your sign before I make you mine.’ Voeg er nog wat oldschool drums aan toe, en je Valentijn kan niet meer stuk. Lief of geen lief, dit nummer garandeert vlinders in de buik.

Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pendulum & Bullet for My Valentine - "Halo"

  Als een van de meest gerenommeerde en grootste acts in hun genre en misschien zelfs in de alternatievere elektronische muziek maakt…
InstagramLiveRecensies

CORE Festival (Festivaldag 1): Een warme gloed

CORE Festival, de liefdesbaby van Tomorrowland en Rock Werchter, begon zaterdag aan zijn tweede editie. Ook dit jaar werd het Ossegempark aan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dimension - "DJ Turn It Up"

Dubbel goed nieuws voor de Dimension-fans: gisteren werd hij aangekondigd als een van de eerste namen voor Crammerock en daarbovenop trakteerde de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.