Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single YAZ – “Mr Valentine”

Het is weer zo ver, het is Valentijn. Een dag waarop koppeltjes elkaar nog eens goed in de watten leggen, terwijl de achterblijvers hen vuil aankijken op straat om vervolgens een bitter instagramverhaal te delen uit frustratie. Hoor je bij de laatste categorie? Droog je tranen dan maar al, want we hebben de perfecte remedie voor jouw verdriet. De weldoener is YAZ, die met haar single “Mr Valentine” een prachtig debuut maakt waar we maar niet genoeg van kunnen krijgen.

De legendarische reputatie van het Verenigd Koninkrijk als geboorteland van popiconen, staat vandaag nog steeds sterk. Vorig jaar kregen we PinkPantheress, nu krijgen we YAZ. Net zoals haar voorganger haalt ze inspiratie bij de muziekgenres die Britse dansvloeren deden daveren in de jaren negentig, zoals drum-‘n-bass en UK garage. “Mr Valentine” start met een betoverende elektrische piano en een trippelend synthmelodietje. Meer heb je eigenlijk niet eens nodig om je gesloten ogen al glimlachend ter hemel te slaan van genot. Wanneer een warme engelenstem dan eindelijk aan haar refrein begint, zijn we helemaal verloren. ‘Tell me Mr Valentine, what’s been on your mind, tell me what’s your sign before I make you mine.’ Voeg er nog wat oldschool drums aan toe, en je Valentijn kan niet meer stuk. Lief of geen lief, dit nummer garandeert vlinders in de buik.

Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PinkPantheress - "Where you are" (feat. WILLOW)

PinkPantheress is dé absolute rijzende ster van 2022! Het afgelopen jaar groeide de Britse met haar heerlijke blend van UK Garage, pop…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joy Orbison - "pinky ring"

Het stond in de sterren geschreven dat Joy Orbison een van de meest gerespecteerde dj’s en producers van het Verenigd Koninkrijk zou…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Malady - "Round The Bend"

Er bestaat een fenomeen ‘the 20-year rule’, wat inhoudt dat een trend twee decennia nodig heeft om uit te sterven en weer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.