Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GHØSTKID – “UGLY”

GHØSTKID

De Duitse band GHØSTKID bracht in 2020 een debuutplaat uit die toch wel in de smaak viel. Een mix tussen Bring Me The Horizon en Yungblud. De band die opgericht werd door ex-Eskimo Callboyfrontman Sebastian “Sushi” Biesler, die toch wel een serieuzere weg is ingeslaan, heeft een nieuwe single “UGLY” uit. Bij deze aankondiging hebben ze ook enkele tourdata gelost. Helaas zit een bezoek aan België er nog niet bij.

“UGLY” gaat over hoe het is om als buitenstaander te leven in een samenleving. Het is moeilijker om gelukkig en vrij te zijn. We worden steeds gemanipuleerd door anderen en we zullen nooit geaccepteerd worden voor wie we zijn. Ze mixen metalcore, hiphop en trap door elkaar zonder overdreven ingewikkeld te klinken. Muzikaal zit alles wel heel strak. Het gitaar- en drumwerk is stevig met af en toe wat elektronische elementen. De eerste verse doet ons ook wel denken aan Marilyn Manson. Een sterk nummer dat in de lijn ligt van hun album. Voorbode van een aankomend album? Wij hopen alvast van wel!

De algemene boodschap die GHØSTKID ons brengt, is om onszelf te zijn. Laat je niet doen door wat anderen zeggen of denken en leef je eigen leven. De video die bij deze single is uitgebacht, is tevens ook gemaakt door GHØSTKID.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bury Tomorrow – “LIFE (Paradise Denied)”

Al sinds 2006 zijn de heren van Bury Tomorrow een van de meest ambitieuze metalcorebands in het genre. Met tweejaarlijkse albumreleases en…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Graspop Metal Meeting 2022 maakt affiche compleet met Evil Invaders, Decapitated en meer!

Binnen iets meer dan vier weken opent Graspop Metal Meeting na twee verplichte sabatjaren eindelijk weer de poorten. De affiche van het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bleed From Within – “Flesh And Stone”

Wie de laatste jaren het metalcorelandschap wat in de gaten hield, heeft gegarandeerd al de naam Bleed From Within horen vallen. In…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.