Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GHØSTKID – “UGLY”

GHØSTKID

De Duitse band GHØSTKID bracht in 2020 een debuutplaat uit die toch wel in de smaak viel. Een mix tussen Bring Me The Horizon en Yungblud. De band die opgericht werd door ex-Eskimo Callboyfrontman Sebastian “Sushi” Biesler, die toch wel een serieuzere weg is ingeslaan, heeft een nieuwe single “UGLY” uit. Bij deze aankondiging hebben ze ook enkele tourdata gelost. Helaas zit een bezoek aan België er nog niet bij.

“UGLY” gaat over hoe het is om als buitenstaander te leven in een samenleving. Het is moeilijker om gelukkig en vrij te zijn. We worden steeds gemanipuleerd door anderen en we zullen nooit geaccepteerd worden voor wie we zijn. Ze mixen metalcore, hiphop en trap door elkaar zonder overdreven ingewikkeld te klinken. Muzikaal zit alles wel heel strak. Het gitaar- en drumwerk is stevig met af en toe wat elektronische elementen. De eerste verse doet ons ook wel denken aan Marilyn Manson. Een sterk nummer dat in de lijn ligt van hun album. Voorbode van een aankomend album? Wij hopen alvast van wel!

De algemene boodschap die GHØSTKID ons brengt, is om onszelf te zijn. Laat je niet doen door wat anderen zeggen of denken en leef je eigen leven. De video die bij deze single is uitgebacht, is tevens ook gemaakt door GHØSTKID.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

ERRA @ Kavka Oudaan: Spektakel zonder waardig einde

Kavka is zichzelf de laatste jaren steeds meer op de kaart aan het zetten als het gaat om goedgevulde metalavonden. Waar eind…
InstagramLiveRecensies

I Prevail @ Trix: Zegevierende krijgers

Er zijn heel wat artiesten die hun succes te danken hebben aan een cover op YouTube, maar voor een metalcoreband kunnen we…
AlbumsFeatured albumsRecensies

slowthai - UGLY (★★★★★): Lelijkheid op het allermooist

Wij weten niet zo goed wat het is, maar we raken altijd in de ban van artiesten die overduidelijk een gekwelde ziel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.