Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GHØSTKID – “UGLY”

GHØSTKID

 

De Duitse band GHØSTKID bracht in 2020 een debuutplaat uit die toch wel in de smaak viel. Een mix tussen Bring Me The Horizon en Yungblud. De band die opgericht werd door ex-Electric Callboyfrontman Sebastian “Sushi” Biesler, die toch wel een serieuzere weg is ingeslaan, heeft een nieuwe single “UGLY” uit. Bij deze aankondiging hebben ze ook enkele tourdata gelost. Helaas zit een bezoek aan België er nog niet bij.

“UGLY” gaat over hoe het is om als buitenstaander te leven in een samenleving. Het is moeilijker om gelukkig en vrij te zijn. We worden steeds gemanipuleerd door anderen en we zullen nooit geaccepteerd worden voor wie we zijn. Ze mixen metalcore, hiphop en trap door elkaar zonder overdreven ingewikkeld te klinken. Muzikaal zit alles wel heel strak. Het gitaar- en drumwerk is stevig met af en toe wat elektronische elementen. De eerste verse doet ons ook wel denken aan Marilyn Manson. Een sterk nummer dat in de lijn ligt van hun album. Voorbode van een aankomend album? Wij hopen alvast van wel!

De algemene boodschap die GHØSTKID ons brengt, is om onszelf te zijn. Laat je niet doen door wat anderen zeggen of denken en leef je eigen leven. De video die bij deze single is uitgebacht, is tevens ook gemaakt door GHØSTKID.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Architects - "Curse"

Dat Architects toegankelijker is dan ooit, bewees de groep afgelopen januari wel tijdens zijn passage in de Lotto Arena. Het concert van…
LiveRecensies

Blind Channel @ Kavka Zappa: Duik in het zwart-rode bad

Blind Channel vierde afgelopen jaar nog zijn tienjarig jubileum. In lijn daarvan en met een nieuw album Exit Emotions onder de arm…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single While She Sleeps - "TO THE FLOWERS"

While She Sleeps blijft ons verrassen. De groep brengt op 15 maart zijn zesde album SELF HELL uit en tot nu toe weten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.