Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GHØSTKID – “UGLY”

GHØSTKID

De Duitse band GHØSTKID bracht in 2020 een debuutplaat uit die toch wel in de smaak viel. Een mix tussen Bring Me The Horizon en Yungblud. De band die opgericht werd door ex-Eskimo Callboyfrontman Sebastian “Sushi” Biesler, die toch wel een serieuzere weg is ingeslaan, heeft een nieuwe single “UGLY” uit. Bij deze aankondiging hebben ze ook enkele tourdata gelost. Helaas zit een bezoek aan België er nog niet bij.

“UGLY” gaat over hoe het is om als buitenstaander te leven in een samenleving. Het is moeilijker om gelukkig en vrij te zijn. We worden steeds gemanipuleerd door anderen en we zullen nooit geaccepteerd worden voor wie we zijn. Ze mixen metalcore, hiphop en trap door elkaar zonder overdreven ingewikkeld te klinken. Muzikaal zit alles wel heel strak. Het gitaar- en drumwerk is stevig met af en toe wat elektronische elementen. De eerste verse doet ons ook wel denken aan Marilyn Manson. Een sterk nummer dat in de lijn ligt van hun album. Voorbode van een aankomend album? Wij hopen alvast van wel!

De algemene boodschap die GHØSTKID ons brengt, is om onszelf te zijn. Laat je niet doen door wat anderen zeggen of denken en leef je eigen leven. De video die bij deze single is uitgebacht, is tevens ook gemaakt door GHØSTKID.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Stick To Your Guns @ Trix: Minder militant, even imposant

Een dikke week nadat Stick To Your Guns aan hun Europese tour begon, mochten we ze verwelkomen in ons Belgenlandje. Met het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Architects - "a new moral low ground"

Met nog tien dagen te gaan tot de release van het nieuwste album the classic symptoms of a broken spirit geeft Architects nog…
LiveRecensies

Polaris @ Kavka Zappa: Masterclass in metalcore

Australische metalcore is hip de laatste tijd. Waar enkele dagen geleden Parkway Drive het dak van het Vorst Nationaal afblies, is het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.