Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Body Horror – “Cull The Culture”

Misschien wordt 2022 wel het jaar waarin Body Horror meer aandacht krijgt voor zijn duistere muziek. De Londense band bracht in de vorige lente debuutsingle “The Gimp’s Gimp” uit die je doet nadenken over de vreemde geheimen die we in onze samenleving vinden. Bij Body Horror is de audiovisuele output wild genoeg om grenzen te verleggen en de donkere onderwerpen te verkennen die we in deze tijd ervaren. Mensen die houden van stevige, door gitaar gedomineerde rockmuziek met een beetje metal zullen zich ongetwijfeld wel thuis voelen.

‘We just can’t tear our eyes away from humanity as it self-destructs, over and over again’. Met deze boodschap wil Body Horror in deze tweede single “Cull the Culture” duidelijk maken dat we onze ogen niet kunnen losrukken van de mensheid die zichzelf vernietigt. De schreeuwende stemmen geven je nogal een vreemd gevoel terwijl de instrumenten je wel op de een of andere manier opgewekt maken. In de videoclip lijkt het alsof je naar een auto-ongeluk kijkt terwijl de duisternis over een industrieterrein valt en de vreemdste hoeken van de samenleving worden verkend. Samen met BDSM-toestanden is deze clip niet geschikt voor gevoelige kijkers.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van "Den Beir" (12 april - 18 april)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.