Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kathleen Frances – “Boy”

Op vrij regelmatige basis botsen we op interessante, ons nog onbekende artiesten die meteen een indruk weten na te laten, zo ook Kathleen Frances. De Britse maakt ingetogen liedjes die het best tot z’n recht komen wanneer je er even voor gaat zitten. Volgende maand verschijnt haar debuut-ep Through The Blue en daarvan krijgen we met “Boy” alweer de derde single.

Aanvankelijk lijkt “Boy” een dertien-in-een-dozijn pianoballade, maar wanneer Frances begint te zingen, keert het tij. De diepe stem is allesbehalve wat we verwachten op basis van het intro en daarmee heeft de Britse ons meteen in haar greep. De woorden krijgen de tijd om hun betekenis te laten doordringen en daarin lijkt ook de sterkte van de artieste te liggen. Geen overdaad op productioneel vlak, maar net eenvoud op z’n allermooist. ‘Het is een nummer voor iedereen wiens hart gebroken is en troost vindt in de groei en verandering die daarmee gepaard gaan’, aldus de zangeres. Ons heeft ze alvast overtuigd en we kijken alvast uit naar haar ep.

Kathleen Frances haar debuut-ep Through The Blue verschijnt op 2 maart.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Killers - "boy"

De productiviteit van The Killers kent de laatste tijd geen grenzen. De band bracht in 2020 en 2021 een album uit en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe Single BOYBOY - "ME"

De kans dat u nog nooit van zanger/producer BOYBOY heeft gehoord is even groot als de zes kapitalen waarin zijn artiestennaam staat….
Filmpje van de week

Filmpje van de week 2 - 8 november

Amai, het was deze week echt de moeite als het op filmpjes aankwam. De bands hebben goed hun best gedaan en het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.