Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AYRA – “Dreams & Fantasies”

© Ines Vansteenkiste-Muylle

Nadat ook AYRA geteisterd werd door de coronacrisis, lijkt de jonge zangeres nu eindelijk haar doorstart te maken. Ze bracht de afgelopen maanden dus al drie singletjes uit, al kijkt ze tegenwoordig vooral naar de toekomst. Vandaag lost ze met “Dreams & Fantasies” het laatste nummer van een hoofdstuk, waarna ze volop aan haar debuut-ep begint te werken. Dat betekent bijgevolg ook dat dit de laatste keer is dat ze het even dromerig zal aanpakken als we van haar gewend zijn geraakt. Na het interessante “Game” enkele weken geleden, lijkt dit in elk geval weer een stapje in de juiste richting.

Met “Dreams & Fantasies” worden we nog wat meer ondergedompeld in AYRA’s dromerige wereld vol mysterie. Met een ietwat minimale elektronische instrumentatie komt de track bijzonder donker op gang, maar stilletjes aan bloeit alles wondermooi en euforisch open. De zangeres gebruikt haar stem zodanig dat ze je doorheen het nummer begeleidt, waardoor ze fungeert als het lichtje in de duisternis. Op die manier probeert ze toch een beetje positivisme toe te voegen aan alles waar je van droomt, maar dat je nooit zal kunnen krijgen. Als er tegen het einde nog een pak extra elektronica bij komt kijken, trekt AYRA ons definitief over de streep. Een bijzonder sfeervolle track dus, die ons alleen maar doet uitkijken naar welke richting de zangeres hierna uit zal gaan.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1415 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AYRA - "Everything"

Leen Vanheers is al een tijdje bezig onder haar alter ego AYRA, maar mede door de coronacrisis bleef het vooralsnog slechts bij…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single AYRA - "Game"

Het zijn mooie tijden voor Leen Vanheers, want een week nadat ze opdook op Godvergeten van Casper Cox, brengt ze nu een derde single…
AlbumsRecensies

Casper Cox - Godvergeten (★★★½): Verrassend visitekaartje

We weten niet of er een prijs bestaat voor meeste samenwerkingen op een ep, maar Casper Cox komt er dankzij Godvergeten zeker voor in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.