FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour vult affiche aan met o.a. Loyle Carner, Kamaal Williams, Danny L Harle en meer

© CPU – Fleur De Backer

Het licht aan het einde van de lange coronatunnel is eindelijk in zicht en de festivals uiten hun hoop met gloednieuwe namen. Dour volgt vandaag met een twintigtal nieuwe namen, waaronder de populaire rapper Loyle Carner, het Britse jazz-wonder Kamaal Williams en de Amerikaanse rapster Rico Nasty. De Frans rapwereld wordt vertegenwoordigd door Vald en Hamzaa, maar ook de ontdekking Lala &ce komt de boel op stelten zetten. Ook de elektronische muziekfans mogen zich verheugen want Ben Klock, Ben Böhmer, Dirty Phonics LIIVELaurent Garnier, NTO, Palms Trax, Rone, Sub Focus, India Jordan en Juliana Huxtable zullen een set komen draaien. Verder mogen we vooral ook uitkijken naar de hyperpop-koning Danny L Harle presents Harlecore, onze Belgische revelatie Chibi Ichigo, de Franse acts Mansfield.TYA en Odezenne, de Britse raphoop Nia Archives, de groep Star Feminine Band uit Benin en de intrigerende, Schotse producer TAAHLIAH.

De line-up van Dour krijgt stilaan vorm, want eerder werden o.a. Angèle, Metronomy, Flume, Black Midi, Floating Points, Amelie Lens en meer aangekondigd. Dour Festival gaat dit jaar door van 13 tot 17 juli. Tickets zijn reeds te koop.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Nia Archives - Silence Is Loud (★★★): Ups, downs en vlaktes

Als je onder meer Fred again.. en Jorja Smith tot je fans mag rekenen, dan weet je dat je goed bezig bent….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nia Archives - "Unfinished Business"

Het woord revelatie wordt vaak ietsje te snel gebruikt, maar voor Nia Archives is het wel absoluut van toepassing. De Britse dj…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour vult verder aan met o.a. Baxter Dury, Arca en Donny Benét!

Dour gaat ook dit jaar weer voor een gevarieerd programma. De afgelopen maanden heeft het grootste Waalse festival hard gewerkt aan een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.