FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour vult affiche aan met o.a. Loyle Carner, Kamaal Williams, Danny L Harle en meer

© CPU – Fleur De Backer

Het licht aan het einde van de lange coronatunnel is eindelijk in zicht en de festivals uiten hun hoop met gloednieuwe namen. Dour volgt vandaag met een twintigtal nieuwe namen, waaronder de populaire rapper Loyle Carner, het Britse jazz-wonder Kamaal Williams en de Amerikaanse rapster Rico Nasty. De Frans rapwereld wordt vertegenwoordigd door Vald en Hamzaa, maar ook de ontdekking Lala &ce komt de boel op stelten zetten. Ook de elektronische muziekfans mogen zich verheugen want Ben Klock, Ben Böhmer, Dirty Phonics LIIVELaurent Garnier, NTO, Palms Trax, Rone, Sub Focus, India Jordan en Juliana Huxtable zullen een set komen draaien. Verder mogen we vooral ook uitkijken naar de hyperpop-koning Danny L Harle presents Harlecore, onze Belgische revelatie Chibi Ichigo, de Franse acts Mansfield.TYA en Odezenne, de Britse raphoop Nia Archives, de groep Star Feminine Band uit Benin en de intrigerende, Schotse producer TAAHLIAH.

De line-up van Dour krijgt stilaan vorm, want eerder werden o.a. Angèle, Metronomy, Flume, Black Midi, Floating Points, Amelie Lens en meer aangekondigd. Dour Festival gaat dit jaar door van 13 tot 17 juli. Tickets zijn reeds te koop.

1786 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Glints: 'Wat mij aantrekt in muziek, is de opportuniteit om jezelf heruit te vinden'

Glints is on a roll. Nadat Jan Maarschalk Lemmens vorige zomer op Rock Werchter 2022 het publiek terug deed kennismaken met zijn…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sub Focus - Evolve (★★★): Een subtiele focus op de roots

Nog geen twee weken geleden dook hij de kelder van Kompass Klub in en gaf hij de bezoekers van de Londense nachtclub…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rico Nasty - "Turn It Up"

De Amerikaanse rapster Rico Nasty doet het allemaal: ze lanceerde het begrip ‘sugar trap’, promoot zichzelf op diverse sociale media en is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.