FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour vult affiche aan met o.a. Loyle Carner, Kamaal Williams, Danny L Harle en meer

© CPU – Fleur De Backer

Het licht aan het einde van de lange coronatunnel is eindelijk in zicht en de festivals uiten hun hoop met gloednieuwe namen. Dour volgt vandaag met een twintigtal nieuwe namen, waaronder de populaire rapper Loyle Carner, het Britse jazz-wonder Kamaal Williams en de Amerikaanse rapster Rico Nasty. De Frans rapwereld wordt vertegenwoordigd door Vald en Hamzaa, maar ook de ontdekking Lala &ce komt de boel op stelten zetten. Ook de elektronische muziekfans mogen zich verheugen want Ben Klock, Ben Böhmer, Dirty Phonics LIIVELaurent Garnier, NTO, Palms Trax, Rone, Sub Focus, India Jordan en Juliana Huxtable zullen een set komen draaien. Verder mogen we vooral ook uitkijken naar de hyperpop-koning Danny L Harle presents Harlecore, onze Belgische revelatie Chibi Ichigo, de Franse acts Mansfield.TYA en Odezenne, de Britse raphoop Nia Archives, de groep Star Feminine Band uit Benin en de intrigerende, Schotse producer TAAHLIAH.

De line-up van Dour krijgt stilaan vorm, want eerder werden o.a. Angèle, Metronomy, Flume, Black Midi, Floating Points, Amelie Lens en meer aangekondigd. Dour Festival gaat dit jaar door van 13 tot 17 juli. Tickets zijn reeds te koop.

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loyle Carner - "Hate"

Het is alweer van eind 2020 geleden dat we met “Yesterday” nog eens nieuw solowerk van Loyle Carner te horen kregen. In…
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 1): Een liefdevol en muzikaal weerzien

De festivalzomer is in volle gang en Down The Rabbit Hole is eindelijk begonnen. Na een regenachtige avond ging het festival vrijdag…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sub Focus - "Off The Ground"

Wie nog nooit van Sub Focus gehoord heeft, kent het genre drum-‘n-bass ongetwijfeld gewoonweg niet. Wie drum-‘n-bass wel kent, maar Sub Focus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.