Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lil Tecca – “Fallin”

Lil Tecca

Lil Tecca droomde ervan om een NBA-ster te worden, maar stortte zich uiteindelijk volledig op zijn muziek. Het duurde niet lang vooraleer de rapper uit New York raak schoot. In 2019 verscheen de single “Ransom” op het YouTube-kanaal Lyrical Lemonade van Cole Bennet. De carrière van de toen 16-jarige rapper stond in de lift. Een paar maanden later verscheen zijn debuutalbum We Love You Tecca. Na verscheidene singles en nog twee albums later kunnen we stellen dat het succes van “Ransom” nooit echt meer geëvenaard is. Toch is het opmerkelijk wat Lil Tecca voor elkaar krijgt op zijn leeftijd.

“Fallin” is de eerste single na We Love You Tecca 2, het album dat vorig jaar uitkwam. Qua inhoud zal Lil Tecca weliswaar nooit de beste zijn en ook bij deze single kent de tekst niet echt veel diepgang. Het tempo ligt opvallend hoog, vooral bij de eerste strofe. Verder slaagt hij er echter in om een goed refrein neer te zetten met een aanstekelijke flow, zoals we van Lil Tecca gewend zijn. De beat vloeit op het einde geslaagd over naar een Travis Scott-achtige outro.

De meningen zijn vaak verdeeld over Lil Tecca’s muziek. Met zijn nasale rapstem en melodieuze flows weet hij toch een groot publiek te bereiken. Volgens ons heeft de rapper nog veel potentieel. Hij is ondanks alles nog maar 19 jaar.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danny Brown - "Winter"

De zatte nonkel van de hiphopwereld is terug. Geen coronaprojectje voor Danny Brown, die zich sinds Uknowwhatimsayin¿ uit 2019 vooral focuste om zijn…
AlbumsRecensies

Vince Staples - Ramona Park Broke My Heart (★★½): Herkauwen en risico-avers

Het is bijna zomer en dat kan alleen betekenen dat Vince Staples zich klaarmaakt om zijn beste beentje voor te zetten. De…
AlbumsRecensies

Keshi - GABRIEL (★★★): Een eenkoppige boyband met een vleugje hiphop

We hebben eigenlijk geen idee hoe keshi al die jaren van onze muzikale vangnetten wist te ontsnappen, maar we hebben hem nu…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.