Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo – “How Long”

©️ CPU – Toon Miermans

De Zweedse hitmachine Tove Lo bewijst al enkele jaren dat ze perfect weet hoe je een sterke popsong moet maken. Op vier albums verkende ze haar eigen seksualiteit, zocht ze naar een eclectische popsound en werkte ze o.a. samen met wereldsterren als Kylie Minogue, Doja Cat, Dua Lipa of Flume. Het succes van haar hits “Habits (Stay High)” of “Say It” wist ze in de afgelopen jaren niet te evenaren, maar ze werd al snel een lievelingetje in de popwereld. Op haar vijfde album moeten we nog eventjes wachten en toch vult haar festivalzomer zich steeds meer, wat er op wijst dat nieuwe muziek niet meer al te ver weg is. Het was dan ook geen verrassing dat ze haar nieuwe single “How Long” aankondigde.

“How Long” behoort tot de soundtrack van Euphoria, misschien wel een van de populairste series van het moment. Het nummer zal in de vierde aflevering zijn opwachting maken en past perfect bij de mysterieuze sfeer van de reeks. Op haar album Sunshine Kitty was ze nog een katje dat je best niet zonder handschoenen aanpakt, maar “How Long” klinkt veel uitgebalanceerder dan we de laatste tijd van haar gewend zijn. Langs de ene kant is het een eerder eenvoudig popnummer, maar we zijn wel te vinden voor deze sfeervolle poptracks waarin de synths de bovenhand hebben. “How Long” kan dus wat ons betreft niet lang genoeg zijn, want na meerdere luisterbeurten worden we zelfs nog wat meer fan.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

1491 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martin Garrix & Tove Lo – “Pressure”

Martin is back on track! Acht maanden na zijn laatste release brengt hij nu “Pressure” uit én dit samen met de Zweedse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alok & Ilkay Sencan - "Don't Say Goodbye" (feat. Tove Lo)

Soms heb je artiesten die pas beroemd worden dankzij een remix van een van hun nummers. Zo heb je Tove Lo, de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single A.ROSE - "Fake Smiles"

De Amsterdamse band A.ROSE schotelt ons rauwe, elektronische popmuziek voor van de hoogste plank. Dat de naam nog niet meteen een belletje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.