Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Naked Lungs – “Database”

© Nicholas O’Donnell

Gelukkig blijven er goeie bands in het postpunkgenre opstaan, want we kunnen er maar niet genoeg van krijgen. Vandaag maken we kennis met Naked Lungs, een band uit het Ierse Wicklow. Nadat de groep reeds een liveversie van “Second Song” online plaatste, is het vandaag tijd voor de echte debuutsingle. Samen met Gilla Bands Daniel Fox werkte de groep aan debuutsingle “Database” en dat is een binnenkomer van jewelste geworden.

Een vettige bas, meer is er niet nodig om ons van bij het begin bij de les te houden. De band weet de spanningsboog geweldig strak te houden en eens alle instrumenten iets verder invallen, is het hek helemaal van de dam. De band speelt alles aan gort en doet dat op een furieuze manier waarvan we maar niet genoeg kunnen krijgen. ‘Open the gates’ zingt frontman Tom Brady en we kunnen niet anders dan gehoorzamen, want de intensiteit waarmee dit alles binnenkomt, is van een ander niveau. Naked Lungs legt met zijn debuutsingle de lat verschroeiend hoog, benieuwd wat ze nog allemaal uit hun longen zullen toveren.

Facebook / Instagram / TikTok / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3368 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.