Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mark Tuan – “My Life”

Got7’s Mark Tuan is terug met zijn eerste nummer sinds zijn debuut in de Engelse muziekwereld in november 2021. Op 21 januari heeft de zanger de muziekvideo voor zijn nieuwste single geüpload op YouTube. “My Life” is een zeer emotioneel nummer waarin de zanger zijn leven beschrijft, van het opgroeien in Californië en zijn leven met Got7 tot de start van zijn solocarrière. De song, die volledig in het Engels is, werd geschreven door Tuan zelf. Hij denkt na over wie hij was als persoon bij Got7, en wie hij is als solo-artiest. Tuan was tot 2020 lid van de K-popgroep Got7, een groep met 7 leden onder JYP Entertainment. De groep besloot in januari 2021 om hun contract bij de firma niet te vernieuwen en elk hun eigen weg op te gaan.

Wanneer je luistert naar “My Life”, krijg je direct een gevoel van rust over je heen door de kalmte in Tuans stem. Ook wordt Tuan tijdens het zingen begeleid door de piano, wat het geheel nog emotioneler maakt. “My Life” is het tweede nummer dat de zanger uitbrengt sinds Got7 uit elkaar ging, en voor veel fans maakt dit het nummer nog wat emotioneler. Via het lied leer je een nieuwe kant van de zanger kennen en geeft hij zichzelf helemaal bloot. Hij zal van de opbrengst van zijn nieuwste single een deel doneren aan een goed doel, welk doel dat zal worden, is nog niet bekend. Wel mogen we in de nabije toekomst nog nieuws van Tuan verwachten, hij geeft aan zijn fans door dat er in de eerste maanden van 2022 nog een aantal nummers zullen uitgebracht worden.

FacebookInstagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

Related posts
AlbumsRecensies

Monsta X - SHAPE OF LOVE (★½): Het wachten niet waard

Het nieuwe mini-album Shape Of Love van Monsta X werd op 26 april de wijde wereld in gezonden. Het gebeurt zelden, maar…
AlbumsRecensies

Stray Kids - Oddinary (★★★★): Vreemde eend in de bijt

Na hun laatste comeback in december is Stray Kids terug met hun achtste minialbum Oddinary, en hoe! Nog voordat het album was…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingles NMIXX - "TANK" & "O.O"

Wanneer er een nieuwe K-popgroep wordt aangekondigd, begint de productiemolen op volle toeren te draaien. Wekenlang worden de leden en debuutsingles geteased,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.