Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Galine – “Team”

Foto: Babeth Albert

We volgen de muzikale stappen van de Kortrijkse Galine-Diana Kuyvenhoven al een tijdje. We luisterden naar haar singles, zagen haar op ons podium tijdens het Sonic City Festival en recenter tijdens onze reeks winterslaapsessies. Inmiddels is het soloproject Galine geëvolueerd tot een volwaardige band en die nieuwe energie spiegelt zich ook af in haar muziek. Nadat ze het vorig jaar nog tot de dertig geselecteerden voor De Nieuwe Lichting schopte, is het nu tijd voor een volgend hoofdstuk. Als een frisse wind baant ze zich met haar nieuwste single “Team” een weg doorheen het Belgische poplandschap.

Een catchy beat neemt ons bij de hand en sleurt ons mee in de wereld van Galine. Roze popwolken verhullen de donkere hemel terwijl Galine zich een weg baant naar het oppervlak. Zonder grote pieken of dalen plant “Team” zich in ons hoofd, terwijl de subtiele elektronische klanken ons steeds meer weten te verleiden. Hoewel de artieste Låpsley, Maggie Rogers en Sylvan Esso tot haar inspiratiebronnen rekent, horen we vooral een eigen sound die steeds meer vorm krijgt. “Team” vormt alvast het perfecte popliedje om onze aandacht te wekken. Hopelijk ziet de toekomst er net zo kleurrijk uit als de muzikale landschappen die geschetst worden op “Team”, want dit smaakt naar meer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

648 posts

About author
Dansende Beer met een hart voor Scandinavische popmuziek, sad girl music (lees: Phoebe Bridgers) en Franstalige dingen.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Galine - "Slow Motion"

In de lente van 2022 bloeide Galine Kuyvenhoven op haar ep Lillith helemaal open en leek ze haar geluid gevonden te hebben….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single momoyo - "Mouth"

Wie had gedacht dat indiepopbands niet meer vernieuwend uit de hoek konden komen, is eraan voor de moeite. ‘Intense pop die drijft…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Galine - "Woman"

Dat er een nieuwe ep van Galine zit aan te komen, is nu wel duidelijk. Na het fijne “Team“, dat we enkele…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.