Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Philine Sonny – “Same Light”

Als we het hebben over jonge singer-songwriters die een mooie toekomst tegemoet kunnen gaan, denken we vaak meteen dat ze uit het Verenigd Koninkrijk afkomstig zijn. Dat dachten we bij Philine Sonny in eerste instantie ook, maar niets is minder waar. De jongedame werd namelijk geboren in Duitsland, en dan stopt de muzikale kennis van velen meestal. Hoe het precies komt dat Duitse artiesten nooit echt doorbreken buiten de landsgrenzen, weten we niet, al hopen we dat daar met deze twintigjarige verandering in komt. Het nieuwe “Same Light” is na “Lose Yourself” nog maar de tweede release van de zangeres, waardoor haar project nog in haar kinderschoentjes staat.

Dat de ervaring nog niet aanwezig is, kunnen we uit “Same Light” nochtans helemaal niet afleiden. De single klinkt internationaal, professioneel en zit over het algemeen gewoon heel goed in elkaar. Denk bijvoorbeeld aan een Holly Humberstone, Maisie Peters of Charli Adams. De zangeres ziet de wereld dus niet bepaald rooskleurig, maar laat het wel lekker zacht en dromerig klinken. Met een akoestische gitaar en tegen het einde zelfs een saxofoonsolo dompelt ze je onder in een gezellige wereld met hier en daar een tikkeltje melancholie. Het ziet er naar uit dat dit nog niet het laatste is wat we van Philine Sonny hebben gehoord. En maar goed ook.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

1349 posts

About author
't is oke.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.