Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Future Husband – “Real for You”

© Renée Meijer

In Nederland werd Future Husband de afgelopen week een aantal keer genoemd als een artiest die men in 2022 zeker in de gaten moet houden. Het soloproject van de Nederlands-Nigeriaanse singer-songwriter Adura Sulaiman is nog maar net komen piepen, maar debuutsingle “Ritual” volstond om heel wat belangrijke spelers zoals 3FM en 3voor12 enthousiast te krijgen. Volgende week speelt Future Husband op de digital editie van Eurosonic en zal ze zich zo aan een Europees publiek vol sectormensen kunnen voorstellen. Met “Real for You” deelt Adura nu haar nieuwste creatie en ook die klinkt meer dan veelbelovend.

“Real for You” is meeslepende indiepop in zijn meest pure vorm. De tedere stem van Adura betovert vanaf de eerste noot en zorgt voor een fragiliteit die ook een bepaalde kracht kan uitstralen. De eerste helft van “Real for You” is heel sober gebracht met enkel een akoestische gitaar en wanneer halfweg ook nog eens de subtiele synths invallen, is het magische gevoel helemaal compleet. Het einde is meeslepend en zorgt op het juiste moment voor spanning. De Lage Landen zijn met Future Husband dus een spannend project met internationale allures rijker.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1566 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Current Joys @ Botanique (Rotonde): Bravoure in z'n blootje

In de gezellige ronde torenkamer van de botanische tuin te Sint-Joost-ten-Node kwam een delegatie nektapijten en niet-zo-obscure bandshirts samen om te kijken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.